T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) 2.Atatürk mü? Yoksa 2. Damat Ferit mi? // ADD İZMİT ŞB.

 
 

2. Atatürk mü? Yoksa 2. Damat Ferit mi?

 

Türk ulusu tarihinin en büyük açmazını en büyük sosyal ve ekonomik buhranını yaşamaktadır. Türkiye Cumhuriyeti üniter yapısı ve laik, demokratik rejimi en büyük tehlike ve tehditle yüz yüzedir. Ülke, dili ve resmen çizilmese de sınırları ayrı iki devlet görünümünde adeta. Hatta Başbakan bile seçim meydanlarında bunu teyid edercesine tüm ulusalcı güçlere ve onların siyasal yapıları olan partilere yönelik, Sivas'tan öte gelemiyorlar demesi de bunun bir başka ispatı…

Pankartlar bir merkezden düğmeye basılmış gibi önce "Son Osmanlı Padişahı R. T. ERDOĞAN" olarak meydanlara asılıyor, daha sonra "2. M. Kemal Atatürk" olarak resmediliyor.

2.Atatürk olmak, Atatürk'ün koyduğu değerleri yıkmaktan geçmez. Atatürk olmak, Cumhuriyet tarihi boyunca var edilen değerleri satmaktan geçmez. Atatürk olmak, Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi dili olan Türkçe'nin yanına bir dil daha ekleyerek olmaz. Atatürk olmanın yolu, Talibanların dizi dibinde emir kulu olmaktan geçmez. İnançları ve yardımseverliği paraya çevirmeden geçmez. Atatürk olmanın yolu, kendi devletini ve rejimini hedef almış bir projenin mimarı olmaktan geçmez. Atatürk olmanın yolu, yargıyı siyasallaştırıp, Atatürkçüleri  ve ulusalcıları topyekün  Silivri Guantanamosuna hapsetmekten geçmez.

Ve nihayet 2. Atatürk olmanın yolu, Emperyalizme ve Kapitalizme teslim olmaktan, onların taşeronluğunu yapmaktan değil; ulusal bütünlüğü ve ulusal onuru korumaktan geçer. Lozan'ı savunmaktan geçer.

29 Mart seçimlerine çok az kaldı, neyi seçeceğiz? Son Osmanlı padişahının temsilcilerini mi? Yoksa 2. Atatürk olduğunu topluma enjekte eden Atatürk düşmanlarını mı? Hangisini…?

Yüzlerine hangi maskeyi takarlarsa taksınlar tüm zamanların tek ve gerçek Başkomutanı, siyaset adamı ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk dünya tarihinin gelmiş geçmiş en büyük lideridir, tektir.  Öyle de kalacaktır!

Buna karşı düşmanla işbirliğine girenler de Türkiye Cumhuriyetinin düşmanları olarak sayılacak, öyle de kalacaklardır.

 

ADD İZMİT ŞB.

Başkan

Ahmet KAVAZ

09/03/2009

 

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.