T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Belediyede tamam, şimdi sıra Diyanet'te

Dr. İhsan Alperen
İnsanın başına gelmeden bilinmiyor. Allah, her şeyin hayırlısını versin. Büyük şehirde yaşıyorsanız ve bir cenazeniz olduğunda ne yapacaksınız?
Küçük yerleşim birimlerinde olduğu gibi, öyle elini kolunu sallayarak cenazeyi alıp toprağa götüremezsiniz büyük şehirlerde. Bunun prosedürünü bilip ona göre hareket etmeniz gerekiyor.

Darda kalınca yardım eden oluyor elbette, fakat bilerek ve sorarak hareket etmek, acılı bir vakitte başka sorunların yaşanmasının da önüne geçiyor. Doğrusu da budur diye düşünüyorum. Ne yapılması gerektiğini öğrenip önceden önlem almak gerekir.

Hastanede meydana gelen bir ölüm için, hastane idaresi “ölüm raporu” veriyor, dolayısıyla bu belge işlemlerin resmî boyutta yürütülmesini sağlıyor. Ölüm raporunu belediyenin mezarlıklarla ilgili birimine götürüyorsunuz, ondan sonrasını belediye görevlileri hallediyorlar, sizin telâşlanmanıza gerek kalmıyor. Belediyeye teslim olmanız işlerinizin yürümesi için yeterli oluyor.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.