12 Mart 2009

(anadoluhaber) CHP Dersîm Belediye Başkan Adayı JİTEM’ci çıktı

CHP Dersîm Belediye Başkan Adayı JİTEM'ci çıktı

ANF
10:46 / 11 Mart 2009
DERSİM - Dersîm Halk İnisiyatifi CHP'nin Dersîm Belediye Başkan Adayı Mazlum Arslan'ın JİTEM'in tescilli elemanı olduğunu açıkladı.

Dersîm Halk İnisiyatifi bir bildiri ile Kürt halkını Mazlum Arslan gibi kişilere karşı duyarlı olması gerektiğini söyledi. İnisiyatif bu gibi kişilerin Kürt halkının kanında ellerinin olduğunu söyleyerek, "Bunların Kürt halkının kanında elleri vardır. Bu gibi kişilere bırakın oy vermeyi Kürt halkı onları mahallelerine dahi sokmamaları gerekir. Bu gibi kişiler Kürt halkının yiğit evlatlarının işkenceden geçirilmesine ve öldürülmesine neden olmuşlardır. Sanki hiçbir şey olmamış gibi kalkıp devletin düzen partilerinden aday olarak Kürt halkından oy istemektedirler. Dersîm halkı her zaman onuru ile yaşamıştır ve yaşayacaktır. Onurlu Dersîm halkı bu gibi kişilere gereken cevabı vermiştir yine de verecektir" dedi.

Dersîm Halk İnisiyatifi ayrıca Kürt halkının yerel seçimlerde kendi partileri olan DTP adaylarına oy vereceklerini ve 29 Mart yerel seçimlerinde başta AKP olmak üzere düzen partilerine gereken cevabı verecektir dedi.

Dersîm Halk İnisiyatifi ellerinde CHP'nin Dersîm Belediye Başkan Adayı Mazlum Arslan'ın JİTEM elemanı olduğuna dair belgelerin bulunduğunu belirterek "Elimizde Mazlum Arslan'ın JİTEM elemanı olduğuna dair belgeler vardır. Biz bu belgeleri önümüzdeki günlerde halkımız ve kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

ANF NEWS AGENCY


Yahoo! Türkiye açıldı!
Haber, Ekonomi, Videolar, Oyunlar hepsi Yahoo! Türkiye'de!
www.yahoo.com.tr --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

2 yorum:

  1. SEVGİLİ BASIN MENSUBU ARKADAŞLAR. BU HABERİ YAZAN TUNCELİDE SEÇİMİN MAZLUM ARSLAN TARAFINDAN KAZANILMASINI HAZMEDEMEYEN KİŞİLERDİR. MAZLUM ARSLAN YILLARDAN BERİ TUNCELİDE YAŞIYOR. HALKI İLE İÇİÇE, HALKI İLE BARIŞIK. MAZLUM ARSLAN YILLARDAN BERİ 1-2 HAFTALIĞINA OLSA BİLE TATİLE ÇIKMAMIŞTIR. HEM BİR SÖZ VAR DİYORKİ ( BENİM ANNEM SENİN ANNENİ K...HANEDE GÖRMÜŞ) SORMAZLARMI SENİN ANNENİNİN NE İŞİ VAR ORADA. AYNI OLAY İŞTE. BİZ SONUNA KADAR MAZLUM ARSLANI DESTEKLİYORUZ. TUNCELİDEN HÜSEYİN

    YanıtlaSil
  2. Ben dersİmde yaşayan bİr dtp lİ olarak 11.03.2009 tarİhİnde yapmış olduğunuz bu haberden dolayi sİzlerİ kiniyorum adi geçen şahis (mazlum arslan) İle ne kadar ayri düşüncelerde olsakta kendİsİnİ çok İyİ taniyorum ve oyüzden bu haberİn ne kadar yalan ve asilsiz olduğunu çok İyİ bİlİyorum. Bu haber İle partİmİz bİr zarar görmüştür lütfen bundan sonra İnsanlari karalamayin ve dtp mİze zarar vermeyİn. Bİr şey yazmak İstersenİz maİl adresİmden ulaşabİlİrsİnİz bana. Teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.