T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Çin in terörst ilan ettiği ve Türkiye de tutuklu bulunan 5 uygur türkü serbest

5 DOĞU TÜRKİSTANLI 5 UYGUR TÜRKÜ  SERBEST
 
Sayın başbakanımıza , ilgili bakanlara ve duyarlılık gösterip 5 Uygur kardeşimizi serbest bırakmada emeği geçen tüm Türkiye yetkililerine ve daha doğrusu TÜRKİYE CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ ne en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz!
 
 
 
Yıllardır Çin zulmünde yaşam savaşı vererek Çin'in zulüm ve işkencesinden kaçarak Türkiye'ye sığınan ve 2008 Pekin Olimpiyatları öncesi rutin kontrollerde ikametsiz olduklarından dolayı İstanbul Emniyet müdürlüğü yabancılar şubesince gözaltında tutulan 5 Doğu Türkistanlı kardeşimiz 02.03.2009 günü serbest bırakıldılar.
Pekin Olimpiyatları başlamadan önce Çin hükümeti Orta Asya'da,Türkiye'de ve diğer ülkelerde olsun Doğu Türkistan'lılar üzerinde ve yaşadıkları ülke hükümetlerini de baskı altına almıştır. Çin hükümeti Olimpiyatlar öncesi Doğu Türkistan'ıda adeta bir açık hava hapishanesine çevirmiştir. Yıllardır uyguladığı İnsan hakları ihlallerine devam etmektedir.05.08.2008 tarihinden günümüze kadar tutuklu bulunan kardeşlerimiz serbest bırakılmasında teşkilatımız her türlü resmi girişimde bulunmuştur.Serbest bırakılan kardeşlerimize ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletir.Emeği geçen bütün yetkililerimize minnet ve şükranlarımızı sunarız.


Diğer Windows Live™ özelliklerine göz atın. Sadece e-posta iletilerinden daha fazlası
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.