T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) ey ataistlaikler artik Mutlak laik ve demokrat olacak türkiyede insan gibi kuzu kuzu hukuka sizde tabi ollacaksiniz

türkiyede bir hukuk algisi var  ki hakimlerin gözü yargiladiklarinin elinin cebine inmesine bakar, ataistlaiklerin,  hakimimleri  yargi anayasa mahkemesi, csavcilarinin gözü ise, müslümanlarin toptan  suclu olduklarina bakar..
iste paksüt ve cömez ve hukuk.
 
 

Ferda Paksüt Ergenekon şüphelisi

13 Mart 2009
Murat KAZANCI / İSTANBUL
Ergenekon soruşturmasının ikinci iddianamesinde Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt'ün eşi Ferda Paksüt, şüpheli olarak yer aldı.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 1909 sayfalık iddianameyi kabul etmesi halinde Ferda Paksüt de sanık olarak yargılanacak. Paksüt'ün, 'Adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs'le suçlandığı iddia ediliyor.

Darbe günlükleri de var

İddianamede, örgütün çok sayıda alternatif darbe planı hazırladığı bilgisinin yanı sıra "Darbe Günlükleri"ne de yer verildi. Darbe planlarında kimlerin yer alacağının liste liste hazırlandığı belirtildi. İddianamede, 12 Mart 1995'deki Gazi olayları ile emniyetin 500 sayfalık PKK raporu da var. Sivas ve Başbağlar katliamı ile '33 erin öldürülmesi' olayının, işadamı Üzeyir Garih cinayetinin, İşçi Partisi'nin TSK'daki örgütlenmesi olduğu iddia edilen 'Karargahevleri yapılanmasının' bir sonraki iddianamede yer alması bekleniyor.
Tierisch gut! KOSTENLOSE E-Mail-Animationen - von IncrediMail! Hier Klicken!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.