T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Fwd: {Tevhid} CHP’den Vakit muhabirine linç


ISTE CHP!!!
Selam ve Saygilarla


İleti başlangıcı:

Kimden: sdilmen <sdilmen@gmail.com>
Tarih: 01 Mart 2009 Pazar 00:22:12 GMT+02:00
Kime: dilmens@gmail.com
Konu: {Tevhid} CHP'den Vakit muhabirine linç
Yanıt Adresi: tevhid@googlegroups.com

CHP'den eşkıyalık

CHP'li Kılıçdaroğlu ve yandaşları, İs-tanbul'un göbeğinde eşkıyalığa soyundu. Kılıçdaroğlu'na soru sormak isteyen muhabirimiz önce hedef gösterildi, sonra tartaklanarak salon dışına çıkarıldı.
Muhabirimizin elindeki belgeler eşliğinde Kılıçdaroğlu'na seçmen adresi ile ilgili olarak sorduğu soru, CHP'lileri kızdırdı. Muhabirimiz linç edilmekten son anda kurtuldu. CHP'lilerin bu eşkıyalığı, ne kadar 'demokrat' olduklarını, 'basın özgürlüğü' diye bağırmalarında ne kadar gerçekçi olduklarını da gözler önüne serdi.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, devletin bir kurumunun Doğan Gurubu'na yönelik kestiği vergi cezası ardından basın özgürlüğüne darbe indirildiğini iddia ederken, CHP'liler dün İstanbul'da Kemal Kılıçdaroğlu'na soru soran Vakit muhabirine saldırdı.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, seçim programı çerçevesinde dün Bahçeşehir Üniversitesi'ndeydi.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin, üniversitede "Seçim ve İletişim" konulu konferans verdi. Konferansın soru cevap kısmında mikrofonu eline alan muhabirimiz Hüseyin Kulaoğlu, Kılıçdaroğlu'na, "Konuşmalarınızda sürekli dürüstlükten bahsettiniz. Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarını toplayarak Kağıthane Gürsel Mahallesi Bahçeler Caddesi'nde bulunan sade bir eve taşındığınızı ilan ettiniz. Oysaki ikametgâhınız başka bir adreste görülüyor. Bu adres de CHP İl Meclis Üyesi Hüseyin İmre Bey'in evi gözüküyor. Ben iki eve de gittim, ikisinde de yoksunuz. Bu çelişkiyi açıklar mısınız?' şeklinde soru sordu.
 
Kılıçdaroğlu ve Tekin soru karşısında adeta şok oldu. Kemal Kılıçdaroğlu, soru üzerine Kâğıthane'de oturduğunu izah etmeye çalıştı. Muhabirimiz Kâğıthane'nin hangi mahallesinde oturduğunu sormaya çalışırken araya giren CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin salonun elektriklenmesine sebep oldu. Arkadaşımızı hedef gösteren Gürsel Tekin, salonda bulunan CHP'lilerin arkadaşımızı hedef almasını sağladı. Arkadaşımızın böyle bir soru sormasının ayıp olduğunu ileri süren Gürsel Tekin, CHP'lilerin daha da saldırganlaşmasına yol açtı.

Kemal Kılıçdaroğlu, muhabirimiz Hüseyin Kulaoğlu'nun "Hangi mahallede oturuyorsunuz" sorusuna cevap olarak "Gürsel Mahallesi" dedi.
 
Muhabirimiz elinde Kağıthane İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne ait ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kağıthane Merkez Mahallesi Şelale Evleri'nde oturduğunu belirten belgeyi göstererek, "Elimde belge var, bu belgede Merkez Mahallesi'nde oturduğunuz gözüküyor. Bu evde de CHP Büyükşehir İl Meclis Üyesi Hüseyin İmre oturuyor, neden Kılıçdaroğlu Gürsel Mahallesi adresini verdi?" dedi.
 
Sürekli araya giren, konuyu değiştirmek ve başka yerlere çekmek isteyen Gürsel Tekin'e muhabirimiz; "Benim sorduğum sorunun cevabını verin" dedi. Bu soru ardından salonda bulunan CHP'liler muhabirimiz Hüseyin Kulaoğlu'na sözlü ve fiili saldırıda bulunurken, Bahçeşehir Üniversitesi güvenlik görevlileri de Kulaoğlu'na müdahale etti.
 
Elinden mikrofonu alınan Kulaoğlu, soru sorduğu için CHP'lilerce linç edilmek istendi. Kulaoğlu, basın mensuplarının da yardımı ile salon dışına zar zor çıktı. Gürsel Tekin'in provoke ettiği CHP'liler, arkadaşımızın ardından ağza alınmayacak sözler sarf etti. Vakit gazetesi Yayın Kurulu, yaptığı açıklamayla saldırıyı kınadığını duyururken, Basın Konseyi ve Gazeteciler Cemiyeti'ni de göreve çağırdı.

--
www.boykot-israil.org
www.israilboykot.com
" Nasıl olur da Allah yolunda savaşmayı ve "Ey Rabbimiz! Bizi halkı zalim olan bu topraklardan
kurtar[ıp özgürlüğe kavuştur] ve rahmetinle bizim için bir koruyucu ve destek olacak bir yardımcı gönder!"
diye yalvaran çaresiz erkekler, kadınlar ve çocuklar için savaşmayı reddedersiniz? (4/ Nisa 75)
Kur'an'i dogru anlamak ve hayatimiza uygulamak icin lutfen: 59/ Hasr 21, 38/ Sad 29, 5/ Maide16, 81/ Tekvir 26-28, 17/ Isra 9, 54/ Kamer 17, 47/ Muhammed 23-24, 43/ Zuhruf 43-44, 12/ Yusuf 2, 7/ Araf 3, 62/ Cuma 5, 46/ Ahkaf 9, 3/ Ali- Imran 189, 20/ Ta-Ha 124-126 ayetlerindeki mesajlara yogunlasalim.

Kur'an ile ilgili linkler:
www.kurannesli.info
www.kuranislami.com
http://quranexplorer.com/quran/ (Çeşitli dillerde, yazılı, görüntülü ve sesli Kur'an)
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
http://www.islamiweb.net
http://www.darultevhid.com
http://www.darulkitap.com
http://www.mustafaislamoglu.com
http://www.dinisohbet.com

Bu mesajı Google "Tevhid" grubuna kayıtlı olduğunuz için alıyorsunuz.

Bu gruba posta göndermek için: tevhid@googlegroups.com adresine mailinizi gönderiniz. Yöneticiler tarafından onaylandıktan sonra tüm üyelere dağıtılacaktır.

Grupdan ayrılmak için tevhid-unsubscribe@googlegroups.com e boş bir mail atınız.

Grup Adresi: http://groups.google.com/group/tevhid/?hl=tr
---
-Islami Ahlaka Ters Dusen ve MailGurubu Ile Alakasi Olmayan Mailler Gondermeyiniz.
-Konu Basligini Yazarken Konuyla Ilgili Olmasina Dikkat ediniz.
-Size gelen E-mail leri Direkt Forward(ilet) etmeyiniz. Fazlaliklari ( ">" gibi karakterler) Silip Yeniden Duzenlediten Sonra Gonderiniz.
-Cok Kisa Cevaplar Gondermeyiniz.
Eger Gelen Maillerin Fazlaligindan Rahatsiz olduysaniz; http://groups.google.com.tr/group/tevhid/subscribe?hl=tr Girerek Duzenleme Yapabilirsiniz.
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.