T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Ihracat ve refah iliskisi

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.

TPE.org.tr guncellendi !!
Ihracat ve refah iliskisi
Yazar Serhan Akalin (Konuk)   
Iktisat biliminde kit kaynaklara karsin uretmek ve kit kaynaklara karsin istihdam vardir, fakat sonucta o toplumun refah seviyesinin artmasini dogurur. 1967 yilinda Bangkok'ta, Endonezya, Malezya, Filipinler, Singapur ve Tayland tarafindan (kisa adi ASEAN) bir ekonomik isbirligi toplulugu olusturuldu. Daha sonra Brunei, Vietnam, Laos, Myanmar ve Kambocya da bu topluluga katildi. Bu birlik bugun 850 milyar dolarlik bir buyukluk halinde faaliyet gostermektedir. Bu, ihracata dayali bir buyukluk ve hepsi de ABD'ye mal satarak bu buyukluge ulastilar. Fakat sizin de dikkatinizi cekmistir bu ulkeler, bir kaci haric (Singapur, Endonezya, Malezya) dunyanin refah seviyesi en dusuk ulkeleridir. Bu kadar cok ihracat yapmalarina karsin ulkelerin refah seviyeleri cok dusuktur.
Yorum yaz!
Devamini oku...