T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Katar'daki Görgüsüzler ve Bekaroğlu'nun Affedilmez Suçu

Her zaman böyle yapıyorlar. Birileri çıkıp da rahatlarını bozmak istediği zaman hemen, hiçbir günahları yokmuş gibi, hiçbir problem yokmuş gibi en zayıf halkaya saldırıyorlar.

 cahid öz


01/03/2009

Mehmet Bekaroğlu'nun cipli, görgüsüz, Müslüman başörtülü kadınlar için yaptığı tespit birçok Müslümanı tedirgin etti. Nasıl etmesin? Azıcık para'lanan her Müslüman İslam'ın altıncı şartı olarak bir cip alıyor, sitelerden yüzlerce binlik evler alıyor, sonra da müslümanlık satmaya çalışıyorlar. Yazıklar olsun...

Ayşe Böhürler Hanım da rahatsız olmuş bu yaklaşımdan. Üstelik rahatsız olan sadece o değilmiş. Bekaroğlu'nun partisinden birçok insan da rahatsız olmuş. Öyle ya zihniyet aynı olduktan sonra, güç ve para tanrısı mammon'a kul olduktan sonra ha saadetli olmuşsunuz ha ak partili. Ne fark eder?

Hanımefendi, rahatsızlığını belirtirken Bekaroğlu'na "Beyefendi, dönüp yakınlarınızdakilere bakın." diyor. Öyle ya Erbakan da kızına Çırağan'da düğün yapıp versace kravatlar takıyordu.

Ben de diyorum ki samimiyetsizsiniz hanımefendi. Siz ve sizin gibilerin yaptığı gibi her zaman en zayıf halkaya saldırıyorsunuz.

Erbakan'ın o yanlışları yapması, söz konusu eleştiriyi haksız kılar mı? Erbakan versace kravat taktı diye bu toplumsal yaraları eleştirme hakkımız yok mu?
Gelir dağılımındaki dengesizlikten bahsetmek, sonradan görme muhafazakar(!) türedi zenginleri eleştirmek, memlekette hiçbir imkan kalmamış gibi üç kuruş parası olan her Müslümanın, oğlunu kızını Amerika'ya, Avrupa'ya göndermesine içlenme hakkımız yok mu?

Öyle ya biz kimiz ki konuşalım? Bizim konuşacak kadar paramız yok tabii...

Mesele, artık hiçbir gücü, etkisi olmayan insanlara vurmak olunca Katar'daki sevgililer günü muhabbetini de buraya bağlayabilirsiniz isterseniz. Zaten başörtüsü meselesini de Refahçılar içinden çıkılmaz bir hale getirdiler. Amerika'da işlenen her cinayetten de onlar sorumlu... İsrail'le işbirliği yaparak Gazze'yi bu hale getirenler de Amerika'yla kucaklaşıp Irak'ta yüzbinlerin katili olanlar da Erbakan ve taifesi, değil mi?!..

Biraz samimi olun. Dürüst olun. Delikanlı olun. (Acaba çok şey mi istiyorum.?)

Milli görüş geleneğinden gelen, bununla da her zaman gurur duyan biri olarak yapılan yanlışları, her zaman ve zeminde açık yüreklilikle söyleyen, sadece Allah'tan korktuğu için her hatayı muhatabının yüzüne karşı söyleyen biriyim.

Erbakan başbakanken de söyledim şimdi de söylüyorum. Müslüman adam mütevazı olur. Oğluna kızına saraylarda düğün yapmaz. Allah'tan korkar. Ne yediğini, ne giydiğine dikkat eder.

Siz ne yapıyorsunuz şimdi? Düşene vuruyorsunuz çaktırmadan, hem de tamamen haksız bir şekilde. Delikanlıysanız, dürüstseniz iktidardakileri de eleştirin.

Nerede içinizdeki Ebuzer ruhu? Yoksa siz de mi onu gömdünüz, uzak çöllerde bilinmez ve de bulunmaz bir yere?

Bu memlekette zina suç olmaktan çıkmadı mı? Katil Peres Meclis'te konuşturulup ayakta alkışlanmadı mı? Gelir dağılımındaki dengesizlik uçurum haline gelmedi? İnsanlar hâlâ açlıktan, evsizlikten sürünmüyor mu? Hırsızlık, arsızlık, namussuzluk, görgüsüzlük artmıyor mu? Görmüyor musunuz olanları? Kalpleriniz mühürlendi mi? Memlekette ahlak ve erdem baş tacı edildi de bizim mi haberimiz yok sayın Ayşe Böhürler?

Bakın, eleştirilecek ne kadar mevzu var isterseniz. bu saydıklarım, bir Müslüman için sorun değil mi? Sorun ise bunları niye hiç yazmıyorsunuz? Kanal 7'ye göre zaten her şey güllük gülistanlık ülkede değil mi? Vur patlasın, çal oynasın. Aman kazandığımız mevzileri kaybetmeyelim, bakın ne kadar televizyonumuz gazetemiz oldu bunlara sahip çıkalım, artık bizim de zenginlerimiz var, aman Allah sayılarını arttırsın, diye diye ne hale geldik? Ya Hu, her şey bu kadar iyiyse sorunumuz ne? Bu zilletten neden kurtulamıyoruz? Neden, neden, neden?

Sorunun cevabı açık aslında. Paranın, makamın ve kadının karşısında perestiş eden Müslüman, âlemlerin Rabbi olan Allah'a kulluk etmeyi bırakmış, güç ve para tanrısı mammon'a tapmaya başlamıştır.

İster kızın, ister hakaret edin. Maalesef durum bundan ibarettir


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.