T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) SIZLERLE paylasmak istedigim bir arastirma , PKK yi üst düzey sivil ve siyasetciler ve askerler yönlendiriyordu..

bu asker ve siviller rollerini iyi oynadilar..
gerek gördükce pkk yi askerle, askeri pkk ile, kürtleri kürt müslümanlarla hizbullah adina teskilatlandirip  karsi karsiya getiriyor, istedigi alanda kürt kimligini nasyonalist soyalist bir kimlik kitle arasindan cikarmaya dönük zamana yayiyordu..
güneydogudaki samimi islamla izdivac olmus bu topluluktan kaparmaya calistiklari islamdan arindirilmis bir topluluk,  sosyalist ataist meteryalist bir cemiyet güneydoguda islama karsi durabilecek bir  kitle olusturmak istiyorlardi..
bunu kismi olarak basardilar..
pkk (dtp) ve müslüman kürtler
simdi kürt sosyalistler madem kürtlerin hakkini gasb eden TC cumhuriyetine ihtilalle imza atan CHP ye karsi mücadele ediyorlar , simdi neden  chp yi ve laikligi,  islama  karsi tercih ediyorlar..!
 
iste isci parti genel baskani, perincek, cumhuriyetten  ilhan selcuk, sivil örgütlenmelerden yalcin kücük ve icerde kamuda calistirilan (bir yarbayin güney dogu kuyu hadisesinden sonra kayseriye neden tayini anlamli..) emekli veya isbasinda olan asker, ergenekon  üyeleri bukitlenin  olusumunda teseronluk yapiyorlar, kürtleri, kürlerle kiskirtarak iki taraftan birini türkiyede kürt yok diye yasaklarla getirilen baskilarla  pkk destekciligine zorluyorlardi..
30 seneye yakin bir süreden sonra gelinen nokta anlasilmiyor mu..?
ergenekon yaklanmalarindan sonra hic ama hic pkk eylem yapamaz oldu..
askerler mayin temizligine cikmiyorlar..?
neden ?
ergenekon terör olusumunu algilalyalim danistay , daglica, aktütün de isbirligi yaptiklari terör örgütü  cözüldü pkk artik islevini tamamladi ve artik göstermelik dagitilacak.. güney doguda kemiklesmis artik bir chp dtp isbirligine mensub dtp liler olustu.
bu o zihniyet icin artik,
secimlerde sinsi yapilandirma dtp, chp isbirligi uzun süre ittifakla isbirligini 3, 000.000 yakinn dtp liler ( pkk) taraftari meteryalist zihniyet chp ile dtp catisi altinda gelecek secim ve belde secimerinde sürekli dayanisma sagliyacaklar..
TAYYIB sivastan öte gidin derken  esasinda,  dtp den kopartmak istedigi halkin sevgisini CHP ye MHP ye cektirmek sitiyordu
ama bilincli CHP liler,  orda güneydoguda boy göstermiyorlar dtp taraftarinin propagandasiyla  dtp lilerin kitle nufusu edinmelerine destek sagliyorlardi..
pkk ittifaki dtp lilerin taraftarlarinin kemiklesmesi icin oraya chp statükocu partiler devletten yana sistemden ataistlaiklikten yana partiler güney doguya cikartma yapmiyorlar.sistamatik olarak  gitmiyorlar..
 güney dogudaki kürt ve türk  müslümanlar,  yine iki makasin arasinda kalacaklar,  ataistlaiklik  dtp ve atasitlaiklik meteryalist dayatma tahakkümü iceren  CHP baskisinda hayli zorlanacaklar.
selam 
FREE Animations for your email - by IncrediMail! Click Here!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.