T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) yuh artık yuh

AKP Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, yaptığı açıklama ile herkesi şok etti. Eser, Başbakan Erdoğan'a bağlılığını göstermek için "Bizim için Erdoğan ikinci peygamberdir" dedi. Bize de yuh demek kaldı.


Aydın yerel haberlerini veren farklı haber sitelerinden aldığımız bilgilere göre AKP Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser şok açıklamalarda bulundu. Eser, partisinin merkez ilçe kongresinden önce başkan adaylarından Hakkı Aslan'ın düzenlediği yemekte yaptığı konuşmada "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Tayyip Erdoğan'a biz o kadar bağlıyız ve aşığız ki bizim için adeta ikinci peygamberdir" dedi.

Yaklaşık bin 500 kişinin bulunduğu salonda partililere seslenen Eser'in bu konuşmasında Erdoğan'ı ikinci peygamber olarak ilan etmesi herkesi şok etti.

Merkez ilçe kongresinden önce ilçe başkanlığına aday olan Gökhan Ökten'in başbakan benim merkez ilçe başkanı olarak göreve devam etmemi istiyor diyerek delegelerden oy istemesi üzerine konuşan AKP Aydın İl Başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Hakkı Eser siyasetin bir gönül alma sanatı olduğunu söyledi.

BAŞBAKANIMIZ İKİNCİ PEYGAMBER GİBİDİR

Gökhan Ökten'in "Başbakan benim göreve devam etmemi istiyor' açıklamalarına gönderme yapan Eser; "Burada hak ve hukuk ihlali var. Bu noktada bazen öyle ileriye gidildi ki; benim ve il yönetim kurulu arkadaşlarımın, AKP çatısı altındaki insanlarımızın genel başkan yardımcılarımıza ve genel başkanımıza saygısı, sevgisi ve bağlılığı bile tartışılır hale getirilmeye çalışıldı. Bu çatı olan insanlarımızın başbakana olan sevgisinden, saygısından kimsenin şüphesi olmasın, olmayacaktır" dedi.

Eser bu sözlerinden sonra şok eden açıklamalarını yaptı.

Eser, "Biz başbakanımızın aşığıyız, başbakanımız bizim için adeta ikinci peygamber gibidir. Başbakana ihanet etmeyi asla kabul edemem. Bunu ne il yönetim kurulu üyelerimiz kabul eder, ne de diğer teşkilat üyelerimiz. Bizim genel başkan yardımcılarımıza ve başbakanımıza sevgimiz, saygımız en başında olduğu gibi AKP var olduğu sürece de devam edecektir" şeklinde konuştu.

ESKİ VEKİLİ DİNLEMEK İSTEMEDİLER

Partinin 21. dönem milletvekili A. Rıza Acar'ın da katıldığı yemekte, Acar konuşmasını yaparken salonun yavaş yavaş boşalması da gözlerden kaçmadı.

ASLAN'I ŞOK EDEN SESSİZLİK

Öte yandan Başkan Adayı Hakkı Aslan da, rakip adayı Gökhan Ökten'i eleştirdiği konuşmasının bir bölümünde yemeğe katılanlara "Mevcut başkan merkez ilçenin başkanı olabilir mi?" şeklinde sorusuna salondan önce bir kişi 'Hayır' cevabı verdi. Kendisini tatmin etmeyen ses nedeniyle ikinci defa sorusunu yenileyen Hakkı Aslan bu defa yine iki kişinin 'hayır' cevabıyla yetinmek durumunda kaldığı toplantının dikkat çeken bölümlerinden.

EtikHaber olarak soruyoruz:

Bizler, yani müslümanlar imanımız gereği biliyor ve inanıyoruz ki Hz. Muhammet (S.A.V) efendimiz son peygamberdir. Peki, bizim dinimiz böyle emrederken Tayyip Erdoğan'ı yeni peygamber ilan eden AKP'liler kendilerine yeni bir din mi üretmişlerdir?

Dini siyasete alet eden, siyasetçilerden, gazetecilerden, yazarlardan Tayyip Erdoğan'ın peygamber ilan edilmesine karşı herhangi bir tavır gelmediğine göre onlarında bunu kabul ettikleri anlamına mı geliyor?

İl Başkanı'nın açıklamasından mutlaka haberdar olacağından emin olduğumuz Erdoğan'da herhangi bir tepki vermediğine göre kendisini peygamber olarak gördüğü anlamına mı geliyor?

Ey Müslümanlar artık karar sizin. Allah'ın kitabı olan Kur-an'ı Kerim'de son peygamber olduğu emredilen Peygamber efendimizden (S.A.V) başka birisine peygamber demenin herhangi bir bahanesi olabilir mi?

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.