(anadoluhaber) 23 NİSAN

DOĞRU YOL PARTİSİ
GENEL MERKEZİ
www.dyp.com.tr
 
Çorum İl Başkanı Servet Bozkurt, Erzurum İl Başkanı Rasim Dursun, Eskişehir İl Başkanı Tekin Emre Öztürk ve Van İl Başkanı İbrahim Eldem Genel Başkan Çetin Özaçıkgöz’ü YENİ Genel Merkezimizde ziyarete geldi.
Ziyarette Genel Sekreter Muzaffer Tan, Gn.Bşk.Yardımcıları Mahmut Dayangaç, Zafer Tunçalp, Ferhan Olcay, MKYK Üyelerinden Muharrem Seylan, Hulusi Yaman, Teşkilattan Harun Özdemir, Özkan Ertekin, Cem Erdeveciler ve İsmail Çakan’da hazır bulundu.
Genel Başkan Çetin Özaçıkgöz yayınladığı “23 Nisan” mesajında :
“15 Mayıs 1919 dab başlayan Kurtuluş Savaşı yürüyüşü Amasya, Erzurum, Sivas Kongreleri ile taçlanırken, Milli Müdafanın en büyük eseri olan TBMM 23 Nisan 1920 de açılmıştır.
Bu şahlanış İstiklal Harbine bir güneş gibi doğmuş ve 29 Ekim 1923 de Cumhuriyetin ilanı ile netice vermiştir. TBB Meclisi’nin açılışına “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak kutlanmasına başlanmış ve dünya genelinde çocuklara hitap eden bir bayram olagelmiştir.
Dünya çapında büyük gururumuz olan bu bayramın, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve bunun yanında tüm dünya çocuklarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.