T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) İşte kazıları başlatan ihbar e-maili


 Yazı Boyutu

 Tarih : 26.04.2009 - 09:05:02


İhbar emailinde, Albay Levent Göktaşın ekibinin albay tahliye edilmezse Ergenekon savcılarına suikast yapacakları iddia ediliyor

 

Poyrazköy'de yapılan kazıları başlatan ihbar e-mail'inin detaylarına ulaşıldı. Emniyete gönderilen mail'de cephanelerin tutuklu Albay Levent Göktaş'ın emriyle gömüldüğü öne sürülüyor. Göktaş'ın ekibi olduğu söylenen subayların emir beklediği, eğer albay tahliye edilmezse Ergenekon savcılarına suikast yapacakları iddia ediliyor.

İstanbul Beykoz'a bağlı Poyrazköy'de İSTEK Vakfı'na ait arazide yapılan aramalarda bugüne kadarki en büyük cephanelik ele geçirildi. Cephaneliği ortaya çıkaran ise polise gönderilen bir ihbar e-mail'i oldu. VATAN gazetesi, bu e-posta mailinin detaylarına ulaştı. Polise gelen bu ihbar mailine göre bu mühimmatlar bomba konusunda uzman subaylar tarafından birliklerinden çıkarıldı. İSTEK Vakfı Başkanı Bedrettin Dalan'ın bilgisi dahilinde de buraya gömüldü. E-mail'deki bilgilere göre bu mühimmatları kullanacak ekip 12 Ocak 2009 tarihinde düzenlenen 10'uncu dalga operasyonunda tutuklanan emekli Albay Levent Göktaş'ın timiydi. İhbara göre, eylem için Göktaş'tan talimat bekleniyordu ve hedefte Ergenekon soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet savcıları vardı.

'Levent Göktaş'ın ekibi'

16 Nisan 2009 tarihinde polise gelen ihbar e-mail'i şöyle: "Size Levent Göktaş hakkında bilgi vereceğim. Bu adamın bir ekibi var. Bu ekip eylem yapmak için ondan talimat bekliyor. Bu ekibin başı ise Levent Bektaş'tır. Diğer elemanları ise Emre Onan, Mustafa Türkan, Ercan Kireçtepe ve Eren Günay'dır. Bu kişiler bomba konusunda eğitimli subaylardır."

'Dalan'ın da bilgisi var'


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.