T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) KEMAL dervisi unutmayin Abdüllatif seneri unutmayin cok sey biliyor..

ERGENEKON VE HABERAL
2001 VE HABERALL.........
Sülo demirel: CINDORUK, Kemal DERVIS unutulmasin yeni örgütlenmede haaaallllaaaaa beklentide ve bas aktörlerdendir ler..
eceviti yok ederken, esasinda türkiyede bir beklentileride yok deyildi.
sayin MHP genel baskani devlet BAHCELIYE bu 2001 de yeni olusumu sizdiranlari kutlarken, erken secime devlet bahceli adim atatarak, bunlari aciga cikartmis, 2001 de mhp siz yeni bir kurma ve mevcut dsp hükümetini düsürme kurgulari ve emelerini akim birakmisitr.
2002 erken secimden sonrasi maglum..
ABd nin belentileri
halkin dinine diline kültürüne yakin bir partinin iktidara gelsii onlarca son kalemin kirilmasi demekti..
5 sene akp iktidarinin süresini beklemek olamazdi..
AB acilimlariylada gösteriyordu ki, türkiyede deyisim hiz kazaniyor, demokrasi acilimi atatürkcülük oynayan ataist, meteryalist laikleri cildirttiyor, misti.
2001 -.ABD baskani ve ilk görevi demokrasiklestirme adimi cagristiran buschun ortadoguda demokrasi diye ataga kalkmasi .. ortadogudaki türkiyedeki bu baskin acilim, türkiyede 85 senedir laiklik adi altinda meteryalsit bir tolup kurgusu ile yetistirilmis gencleri aydinlatacak, türkiyede pisikolojik baskilarla halkimiza dayatilan "hergün laiklik elden gidiyor atatürk kiziyor yaygarasiyla" ilkelerini ataistlaiklik adina ABD ortaidogudaki kurgularina cavap veremiyeceklerini görenler "BUSCHUN acilimi" ataistlestirilmis atatürkkü yikmak analamina geliyordu..
gelecek secime kadar beklemekle, beklentilerine bir an öce akp den kurtulma yolunu etö kurgulanlarida cözüm olarak görmüslerdir.

cuval olayi kuzey irak olayi barzani, telebani, 4 senedir yogun baski olarak akp yi yipratma araci olarak kulanilmistir
sülo demir ile cindoruk, kemal dervis yargisiz, sorgusuz ayakta kalmamalidir..
dünyadaki demokraziklesme özgürlük deyisimne karsi hala kokusan TAS heykeller, bu heykellere atifla cagdaslik "akil tutulmasi" dilden düsürülmüyorsa, bu taslara celek koyan asagliklar REKTÖRLER türkiyeye ilegal örgütlesmlerle hükmediyorsa, SÜLEYMAN demirellin ekibine gencleri örgütleyenlere acik kapi birakilir..
türkiyede ilke ve demokrasi mucadelesi verilmektedir.
meteryalist nasyonalist ataistlaiklik bir örgütlenme, bir akimdir ergenekon.
dinler, etnik kimlikler onlari, halk kültürleri bunlarin icerigi baglamaz..
hedeflerindeki tek amac ortadogudaki halkin aralarinda kaossu sürekli kilmaktir..
irakta SADDAMI devirren ve demokrasi acilimini bütün ciplakligi ile gerceklestiren buschun ve askerlerinin ve türkiyedeki kismi bu acilimi anlayan yazarlarin kuzey IRAKIn kürtlerin geleceklerini ABD operasyonunu caresiz biraktiranlarin da bu elkaide olusumuyla ergenekoncular ve siyonist israil lerdir...
türkiyede PKK yi ayakta tutarak, eylemlerine ve örgütlenmesine zemin hazirlayanlar ve avrupanin heryerinde bunlarla örgütlenenlerde kürt halkimizi istismar araci edenlerle, ETNIK kimlik ve kültürleri dinleri yasaklayarak halki kiskirtanlar ve örgütlenmelerine zemin hazirlayanlar da bunlardir. siyonist ortadogudaki kaosun aktörleridir..
neyazik ki kürt halkimizi emeleri ugruna istismar edenler, halkin onlarin kürtlerin beklentilerinede sirt dönecek olanlarda bunlardir..
köpeklerin sahibleri ve iplerini tutanlar disardaki emperyalist ingilizin hala ortadogudaki magandalari siyonist kukla ilke sahibleri ve islam aleminde devrim adinda kafirlestirme ameliyesi gerceklestiren siyonistler ve türk atatürk cüler ve ilkeleri atasitlaiklerdir..


Elleri kalem tutan aydin ve yazarlar her ne yazarlar, yorumda bulunurlarsa , gercekleri ortaya cikarirlar.
her yanlisin dogru yorumcusu ve cavabini veren yazarlarda vardir.
a. selam

Zerreißen Sie die Netze der Phisher, Hacker und Betrüger!
Ihre Internet-Sicherheits-Seiten auf Arcor.de bieten alle Infos und Hilfsmittel, die Sie zum sicheren Surfen brauchen! Play it safe!
http://www.arcor.de/footer-sicherheit/

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.