11 Nisan 2009

(anadoluhaber) Re: Pakistan üzerinden yeni terör dalgası

Yani diyorsunuz gaye Allah için ölmek ve öldürmek olmayınca bir insan şehid olamaz.

Peki Türk olarak bizim Afganistan topraklarını işgal de ne işimiz var? Amerikanın bodyguard'lığını yapmak bize mi düştü, Rambolara ne oldu? Tek kişilik orduları vardı ne oldu onlara yoksa hepsi tamamen hayal ürünü ve kandırmacamıydı?

ABD birinci Körfez hadisesi ile yenilmeye başlamış ve ikinci vede Afganistan işgalleri bu süreci hızlandırmış, ABD bu düştüğü halden dolayı yanına yardakçı arıyor. Fakat birileri niye hala inatla ABD'yi tek güç görmekte direniyor ve ona beyim paşam muamelesi yapıyor. Bu hal Müslüman Türk'ün kimliğine ihanet değilmi?

Müslümaların kanını içmek bize mi düştü yoksa vazifemiz Vahşi Batı'dan intikam almak değil mi? Heyhat vatanımın vekilleri katil Amerikanın başkanını mecliste konuşturuyor ve daha da hazini ayakta alkışlıyor.

Yazıklar olsun!!!



11 Nisan 2009 Cumartesi 20:20 tarihinde Haydar kaya <kayaajans_04@hotmail.com> yazdı:
DURALİ DURMAZ  BURDAN  Afganistanı  GİDEN HİÇBİR TÜRKİYENİN MEMURU VE ASKERİ NEDE POLİSİ ŞEHİT OLMAZ ?KAFİR VE MUŞRİKLERİN DOSTLARI ve ONALARA HİZMEDEDENLER İSLAM ŞEHİDİ OLAMAZLAR..?
 

Date: Sat, 11 Apr 2009 13:47:01 +0300
Subject: (anadoluhaber) Re: Pakistan üzerinden yeni terör dalgası
From: duralidurmaz@gmail.com
To: anadoluhaber@googlegroups.com

ABD işgal etmiş durumda Türk askeride giderse işgale gidecek. Taleban'da aa Türkler geliyor bunlar bizim kardeşimiz direniş bitmiştir demeyeceğine göre. Haliyle vatanını işgale gelen Türk askeri ile savaşacağına göre Türk askeri ölürse şehit mi olur...


Daha dün ulaşamdığı yerde adaletinin gölgesini hissettiren bir imparatorluğun torunları bu gün ABD'nin yedeğinde kardeşlerinin toprağını işgale gidecek ve onlarla savaşacak.

"nerde o dağ gibi insanlar

nasıl doğdu bu fareler

 

uçan köprüler nesiller arası

uçan köprüler ülkeler arası

uçan köprüler..." (S.M)




11 Nisan 2009 Cumartesi 10:39 tarihinde Ali Haydar HAKSAL <alihhaksal@gmail.com> yazdı:

Pakistan üzerinden yeni terör dalgası

ABeDe'ye bel bağlayanlara ve Obama Barack'lı yeni dönemi olumlu karşılayanlara şaşıyorum.
ABeDe Irak'ı istediği düzleme çekti sayılır. Milyonları bulan insan ölümleri ve sürekliliği, bastırılmış bir toplum psikolojisi, korku ve dehşet içinde yaşayan insanlar. Kimyasal silahların etkisiyle sakat kalacak olan milyonlar, manevi tahribat, kültür tarihinin imhası... Bütün bunlar bir plan üzere yapıldı. Öncesi de Batı'nın bir uygulamasıydı. Saddam rejimi bir Batı rejimidir. Şu anki de ondan farklı değil.
Terör dalgasının Pakistan üzerine kayması, orada sürekli olarak kundaklamalar, toplu katliamlar ve cinayetler işleniyor. Şu sıra, ABeDe bütün dikkatini o bölgeye vermiş durumda. Bu süreçte insanların psikolojik kabarmalarını doruğa çıkaracak eylemler yapılıyor. Ürkütücü bir durum söz konusu. Bu hengâmede insanların olaylara sağlıklı bakması düşünülemez. Ayran kabardıkça ekşir, ekşidikçe durum kontrol edilemez.
Türkiye üzerinden geçmiş zamanı düşünürsek olayların nasıl kontrolden çıktığını, genç katliamının nasıl yıllarca sürdüğünü, binleri bulan gençlerin itlafı.
Barack Obama Türkiye'den ayrıldıktan sonra Türkiye'nin Afganistan'a asker göndermesi, orada fiili olarak savaşa katılmasını arzulamaktadır.
Günümüz insanı, ne yazık ki reklâm güdüsüyle yaşıyor. Medyadaki haber tarzı da bir reklâmdır. Sansasyonel haberler, provokatif olaylar, cami kundaklamaları da reklâm amaçlıdır bir yanıyla. İnsanların ölümü en acı olanıdır. Artık insan denetimi yiter, ne yapılırsa yapılsın akılla değil duyguyla yaşanır. O andan itibaren bütün duygular, bakışlar sağlıklı olmaktan çıkıyor. Zaten amaç da budur.
Koşullarla birlikte gerekçeler hazırlamak. 12 Eylül öncesi olaylar tırmanmasaydı darbe yapılabilecek miydi? Türkiye darbelerinin öncesini iyi incelemek gerekiyor. 28 Şubat öncesi senaryoların, olayların, oyunların işlenişi ve süreci haksız bir darbe ortamı oluşturdu. O andan itibaren insanlara hiçbir şey anlatmak olası olamazdı, olamadı. Bugün hâlâ bu konuda sağlıklı düşünülmediği düşüncesindeyim. Bir kere insanların sağlıklı düşünmesini engelleyen bütün edimler ortaya kondu. İnsanlar o bakış açısıyla yaşayaduruyorlar maalesef.
Bu işi plânlayanlar acımasızdır. Düşünün ki, bir delikanlıyı, yaşı tutmuyor diye yaşını büyütüp ondan sonra da idam ediyorlar.
Çıkar dünyası acımasızdır. Sürekli yazılarımda vurguluyorum: Mafya mantığı diye. ABeDe'nin mantığı mafya mantığıdır. Acımasızdır.
Barack Obama olayının üzerinde dikkatle durmak gerekiyor. Türkiye üzerinden İslâm dünyasına mesaj vermek. Saf batıcıları rahatsız eden kimi durumlar söz konusu. Özellikle, "ılımlı İslâm" adıyla sahneye sürülen sürece dikkat etmek gerekiyor. ABeDe'nin çıkarlarına bu tarz uygundur. Yoksa onların tabii ki hedefi, İslâmî olmayan, tamamen din dışı bir yönetim tarzıdır. Orta Doğu insanını dönüştürmek o kadar da kolay olmasa gerek. Olmadığı için mevcut üzerinden yeni bir uygulamaya geçildi.
Bir yanıyla kimi ülkeleri Türkiyeleştirmek, ardından da kendi çıkar düzlemlerine taşımak. Türkiye gibi bir Pakistan mı, yoksa saf İslâm'a bağlı bir Türkiye mi ABeDe'nin işine gelir.
Stratejistlerin çeşitli planları var. Bunların üzerinde yürüyorlar. Bir ara "İslâmsız İslâm" tasarıları gündeme geldi. Fakat bu zamana bırakılmış durumda. Sanırım ki, söz konusu durum zaman içinde gerçekleştirilecek.
Bu kadar cinayet işlenen bir toplumda İslâmî bir durum olabilir mi? İnsan kanının aktığı bir süreç. Kardeşin kardeşe düşman olduğu bir süreç. Pakistan Irak ve Filistin konumuna sürükleniyor. Kardeş kavgası içinde bir Pakistan. Elbette ki bu, ABeDe'nin işine gelir.
ABeDe Irak'tan askerini çekmeye hazırlanırken, Müslüman'ı Müslüman'la savaştırmak daha çok işine gelir. Hem maliyeti düşük, kazancı büyük olur. Mafya kazanacaklarına bakar.
ABeDe de öyle.
Haydi Türk askeri Afganistan'a marş marş!
Tuhaf değil mi?
ALİ HAYDAR HAKSAL


 



More than mail–Windows Live™ goes way beyond your inbox. More than messages




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.