T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Re: WG: gülen neden hacca gidemiyor..

Bu Prof.'mu yazmış bu maildekilerin hepsini, eğer o yazdıysa ya bunamış yada para ile prof. olmuş. Hangi aklı eksik demiş şu lafları;

"Çünkü; İslamiyet'te şeriatta ve Kuran'da şeyhlere ve / veya tarikat liderlerine yer yoktur. Özetle, Allah ile kul arasına kimse giremez!!"

Ne yazııık insanlar sanki marsta yaşıyor vah vah vaaahh...

Fetulla Gülen zerre kadar sevmem, birilerinin kötülüklerini ortaya çıkaracaksan veya o kötülüklerden bahsedeceksen adam gibi araştır ve Şeriata saldırmanın bahenesi yapma, fitne'ye çanak tutma. Benim dinimin kutsal olan değerlerine saldırma mukabilini misli ile bulursun...

Fakat normal, Cem Mumucu Aylık Dergisine verdiği röportajında şunları söylemişdi;

"........ Aydınlar ölüsünü gömmeyi bile bilmez. Bu gerçek bir laftır. Açık söyleyeyim. Bu bir suçlama değildir. Bilmez. Hakikaten yaşadığım bir şeydir. Çünkü ben bir yazar olduğum için, kendi camiamdaki insanların cenazelerine gittiğimde resmen- somut bir biçimde görüyorum. Ya tabut taşımayı bile bilmiyorlar. Tabutun omuzdan omuza geçmesi vardır. Oranın gerçek cemaati olmasa, -sıradan(!), o beğenmedikleri bakkal var ya kenarda; o çöpçü, lokantacı, esnaf…-o gün orada normal vakit namazını kılmaya gelmese, yemin ederim, o orada kalır ya.

Kokar diyorsunuz…
Yemin ederim, bilmiyorlar. Ölüsünü gömmeyi bilmeyen bir ırk… Bu herhangi bir Afrika kabilesinde bile yoktur. Herkesin bir ritüeli vardır.

Bunu neye bağlıyorsunuz?
Köksüzlüğe, kültürsüzlüğe, kendi kültürüne düşmanlığa, herhangi bir kültüre bağlı olmamaya, derinliksiz oluşa, yüzünü aptalca anlamadan, sadece Batı’ya dönmeye, o muasır medeniyet dediği şeyi sadece Batı zannetmeye bağlıyorum

Bunlar o mânâda Batı’yı da bilmiyorlar aslında. Merhum Kemal Tahir’in bir sözü var: “bizim aydınımız Anadolu’ya, Kızılderili köyünü keşfe gider gibi gidiyor” diyor.
Sivri bir düzeydedir. Adeta Japon turist gezer ya, öyledir. Öyle komiktir ki, yüksek sesle konuşur Anadolu insanıyla Türk aydını. Onun anlamadığını düşünür. Hani yabancıyla konuşurken ses yükseltilir ya. Onunla yüksek sesle konuşur. Dilini bilmediğini zanneder. Hâlbuki Anadolu insanı Türk aydının değil, Türk aydını Anadolu insanın dilini bilmiyor. Hiçbir şeyini bilmiyor. Çok ağır süreçler var orada."


Aydınıda, profuda şusuda busuda İslâm düşmanlığından başka bir şey yapmamış ve iş bir noktadan sonra saçmalakmaktan öte geçemiyor. ayıp günah yahu. Hadi günahı tanımıyorlar da ayıbıda mı bilmez bu adamlar. Aydını güya bu kafa ile topluma bir şeyler verecek Prof'u bu kafa ile o milleti yönetecek idareciler yetiştirecek... Kendi inasınına beşinci sınıf insan muamelesi yapan, batıdan gelen her şeye gözü kapalı kucak açan birinden aydın olsa ne olur olmasa ne olur. Sen daha kendi kültürünü bilmiyorsun, kendi toplumuna yabancısın, kendi değerlerine yabancısın. Ne batılısın ne doğulusun ortada kalmış bir tipsin fakat "aydın"sın! Batı'yı bile taklid ederken yobazca taklid edersin dış kabuğundan alırsın içine nüfuz edemezsin Allah aşkına sen nesin?...

Allah'dan bu tür yobazlara bel bağlamıyoruz. Yobaz yobazdır ister Prof. olsun ister aydın olsun ne olursa olsun yobaz yobazdır. Yobaz yaşadığı toplumun değerlerini bilmeyendir. Yobaz yaşadığı toplumla bağ kuramayanıdır. Yobaz yaşadığı toplumun insanını aşağılıyandır. Yobaz yaşadığı toplumun dışında olandır... YOBAZ HAKİKATE TERSİNİ DÖNENDİR...


20 Nisan 2009 Pazartesi 10:26 tarihinde azmi berberoglu <azmiberberoglu@yahoo.de> yazdı:



Subject: FETULLAH HACCA NEDEN GIDEMIYOR???]]

 

Bu iletide ilginç detaylar sergileniyor ve bu kötü gidiş karşısında yılmadan usanmadan, umutsuzluğa kapılmadan bizlerden de karşı propaganda, karşı mücadele bekleniyor. İlginç tarafı da bu yazıyı, Prof. Dr. ERDAL ATABEK gibi oldukça ünlü, oldukça yaşlı, çok işi olan çok meşgul olan bir zat yazıyor. Bu değerli zatın ellerinden öperim. Lütfen tüm çevrenize dağıtın.

 

Fethullah Hoca, bu kadar dindarlığına rağmen HACI değildir. Mekke'ye de Medine'ye de, KESİNLİKLE, giremez. Neden mi? Şeriat kanunlarına göre, Fethullah hoca ŞEYH statüsüne soyunduğundan ve müritleri olduğundan, Suudi Arabistan sınırları  içerisinde ele geçirilirse, hemen katledilir.

 

Çünkü; İslamiyet'te şeriatta ve Kuran'da şeyhlere ve / veya tarikat liderlerine yer yoktur. Özetle, Allah ile kul arasına kimse giremez!!

 

BUGÜNÜN YOĞUN GÜNDEMİNDE ÖNEMİ DAHA DA ARTTI.

Uyandırın Korkmayın her yerde konuşun konuyu siz açın Takside taksiciye konuşun Apartmanda kapıcıya konuşun Sakallı gazete bayinize konuşun Eve gelen gündelikçiye konuşun.

 

Anlatın eğer Fethullah dindarsa peygamber gibi ise neden Amerika'da yaşıyor? Neden Mekke'de Kâbe yakınlarında bir malikanede değil de Amerika'da FBI çiftliğinde. Söyleyin bu zat değilmiydi 25 yıl o cami senin bu cami benim salya sümük ağlayarak FAİZ haram diyen ? Sorun kapıcınıza peki BANK ASYA nedir ? Önce alıştırmanız gerekir. Görüntüye. Seslere. Hareketlere. Sessizliğe. Çevrenizde olup bitenlere. Yavaş yavaş alıştırırsınız. Alışırlar. Türbana. Çarşafa, peçeye. Taşyapı'ya. Oğulların gemilerinin olmasına. Çocukların televizyon kurmasına. Yakınların yolsuzlukları na. Sevgililere alınan evlere. Çokeşliliğe. Erkeklerin, kadınların ayrı ayrı oturmasına. Ramazanda öğle yemeği verilmemesine. Beyaz takkeyle gezenlere. Hem de öyle alışırsınız ki size çok doğal gelmeye başlar. Bizde böyle deyip geçmeye başlarsınız.

'Galiba demokrasi bu da biz mi anlamıyoruz?' diye kuşkulanırsınız. Sonra da uyuşursunuz. Yavaş yavaş uyuşursunuz. İçinizden bile tepki duymaz olursunuz.

 

'En az üç çocuk yapın' derler, dinler geçersiniz. 'Bizi azaltmaya çalışıyorlar' derler, gülme duygunuz bile kaybolmuştur. 'Batı'nın ahlaksızlığını aldık' derler, öyle dinler durursunuz. Uyuşturmuşlardır sizi. Bir yandan Çanakkale zaferini kutlarsınız. Öte yandan Çanakkale savaşını yıllar sonra kaybettiğinizi bile fark etmezsiniz. Başbakanınız planlarını Amerika'ya açıklar. Siz burdan dinlersiniz. Amerika Ankara'yı işgal etmektedir. Siz İngilizce öğrenmeye çalışırken durumu göremezsiniz. Alışırsınız ve uyuşursunuz. Geçmişe dalıp gitmişken, geleceği kaybetmekte olduğunuzu fark edemezsiniz.. Plan da bunun için yapılmıştır.Önce alıştırma. Sonra uyuşturma. Yüzünüze demokrasi derler, arkanızdan gülerler. Yüzünüze çok kültürlülük derler, arkanızdan bölerler. Yüzünüze değişim derler, arkanızdan soyarlar. Yüzünüze gelişim derler, arkanızdan bakarlar.

Alışırsınız.

Uyuşursunuz.

Tehlikenin farkında mısınız?

Önce Alıştırma - Sonra Uyuşturma...

PROF. DR. ERDAL ATABEK

 

LUTFEN BAŞINDAKİ EMAİL ADRESLERİNİ SİLİP, DAGITABILDIGIMIZ KADAR DAGITIP

BIR KAMU BILGISI ZINCIRI YARATALIM... TA KI KENDI YANDASLARI DA BUNU ICLERINDEN

SORGULASINLAR... GUN GELIR UYANIRLAR DA BELKI DISLARINDAN DA SORGULAMAYA BASLARLAR!

 



--
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE





--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.