T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Şahini kurtaran adli tıpçıdan Ergeekon desteği


 

Şahini kurtaran adlî tıpçıdan, Ergenekon sanıklarına destek
 Yazı Boyutu

 Tarih : 27.04.2009 - 23:28:25


İşçi Partisinin Ergenekon davası sanıklarına destek vermek için başlattığı Yurtsever Aydınlar Serbest Bırakılsın imza kampanyasına katılan isimler dikkat çekiyor.

 

Kampanyaya imza atan isimler arasında İbrahim Şahin'i Susurluk Davası'nda cezaevinde yatmaktan kurtaran hafıza kaybı raporunu veren Adli Tıp 3. İhtisas Kurulu üyesi Prof. Dr. Erbil Gözükırmızı da var.
 
Ergenekon sanıklarına destek için yapılan imza kampanyası, İşçi Partisi'nin önderliğinde 15 Nisan 2009 günü Taksim The Marmara Otel'de, Demirtaş Ceyhun, Müjdat Gezen ve Esin Afşar'ın yönetiminde bir toplantı gerçekleştirilmesiyle başladı. Toplantıyan katılanlar, İP Genel Başkanı Doğu Perinçek'in davetiyle 21 Nisan 2009 günü Silivri'ye giderek Ergenekon davasının 79. duruşmasını da izledi. Prof. Dr. Gözükırmızı'nın adı 22 Temmuz 2007 genel seçimleri öncesi Doğu Perinçek'in ....

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.