T a r a f s ı z D e ğ i l i z

İMH'mizden Muhteşem Bir KUTLU DOĞUM HAFTASI Etkinliği ... İstanbul'da, 40 Ayrı Stantda Hediye Yağmuru...

    

 İnsan ve Medeniyet Hareketi

Kutlu Doğum Etkinlikleri Basın Açıklaması

 Efendimiz (s.a.v)'in

Gösterdiği Ufuk Çizgisi

 

İnsan ve Medeniyet Hareketi olarak 2006 yılında "Seni Çok Seviyoruz Ya Rasülullah" vurgusuyla, 2007 yılında ise "Tüm Dünyanın Seni Anlamaya İhtiyacı Var" vurgusuyla Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde İstanbul'lulara yüzbinlerce hediye dağıtmıştık.

 

İstanbul genelinde açılan Kutlu Doğum standlarımızda İstanbul halkına kitap ve CD'ler hediye etmiş, gül kolonyası ve lokum ikram edip, onların Hz. Peygamber Efendimizle ilgili duygu ve düşüncelerini, açılan anı defterlerine yazmalarına imkan sunmuştuk.

 

2009 yılı Kutlu Doğum Etkinlikleri çerçevesinde bu yıl da İstanbul'un 40 ayrı noktasında standlar açarak Peygamber  Efendimizle ilgili hediyeler dağıtmak ve O'nun örnekliğini tekrar gündeme getirmek istiyoruz.

 

2009 yılı etkinlikleri kapsamında İstanbul'lulara "EFENDİMİZ(s.a.s)'İN GÖSTERDİĞİ UFUK ÇİZGİSİ" üst başlığıyla O'nun Hadis'i Şerifler'inin çizgi ile ifadelendirildiği 500.000 adet albüm hediye ediyoruz. 40 Hadis için 40 karikatür çiziminden oluşan bir albümü İstanbul'lulara sunuyor, gül kolonyası ve lokum ikram ediyor, standlarımızda Efendimizle ilgili duygu ve düşüncelerinizi yazacağınız "Anı Defterleri" açıyoruz.

 

Hz. Peygamber Efendimizin tavsiyelerinin bütün Müslümanlar ve insanlık için ideal bir ufuk çizdiğini düşünüyor ve sözün, düşüncenin ve çizginin gücünü birleştirerek sizlere sunuyoruz.

 

Rızasını kazandıracak ve Efendimiz'e yakınlaştıracak güzel ve faydalı işler üretmeye bizleri muvaffak kılması temennisiyle, bu çalışmada çizgileri ile bizlere destek veren çizerlerimiz; Şafak TAVKUL, Ufuk GÜRGENÇ, Ragıp DERİN ve Cem KIZILTUĞ'a; dizgi ve mizanpajda katkı sağlayan Süleyman DOĞAN Bey'e ve basım ve yayın süreçlerinin her aşamasında bizden desteğini esirgemeyen ASIR AJANS'ın sahibi Ömer GÖKALP Bey'e ve 40 ayrı stantta bu eserlerin sizlere ulaşmasına destek sağlayan 2000 gönüllümüze teşekkürlerimizi arz ediyoruz.

         

    

 İnsan ve Medeniyet Hareketi

Etkinliklerin Organizasyon Sorumlusu

Orhan Demiral

    Tlf: 0212 501 31 71

Gsm: 0535 933 66 66

  

  

 

Not: Etkinliklerin afişi ektedir...



Windows Live Messenger'ın için ücretsiz güncelleştirme! Buraya tıkla!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
   Bu mektubu Gönülerleri Mail Grubu'na üye olduğunuz için aldınız.  http://groups.google.com.tr/group/gonulerleri   adresinden sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
   Mail almak istemezseniz abdulmevla1@hotmail.com adresine "mail almak istemiyorum" yazmanız yeterli olacaktır....

-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.