T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Masonik Terör Örgütü: ETÖ


Masonik Terör Örgütü: ETÖ
 Yazı Boyutu

 Tarih : 02.05.2009 - 14:41:36


Mason Kararları ve Uygulamaları içindeki ETÖ, Yahudi düşüncesinin ve çıkarlarının mason biraderler eliyle yönetilmiş masonik bir yapılanmayı arz eden terör örgütüdür.

 

ETÖ davasının 2. İddianamesini 36. klasöründe yer alan belgelerde; Convent Otelde Masonların “alınan kararlar” başlığı altında aldıkları karalarla, Kent otelde ki masonların toplantısına katılan Hurşit Tolon’la ilgili belgeler de, ayrıca Ergenekoncu diğer sivil ve askeri kökenli sanıklardan mason olanlara vurgu yapılmıştır.

 

20 yıl önce İtalya’da ki P2 skandalında Yunan Biraderlerinin açıklamaları krize neden olmuştu. “ Kardeşlerimizin gerekli tedbirleri almalarını derhal tavsiye ederiz.” diye Türk mason biraderlerini uyardıkları belgelerde ele geçmiştir.

 

Türkiye’de ki daha güçlü ve tedbirli olmaları için neler yapılması gerektiği de tartışılıp gerektiğinde masonik yapıların ve Yahudi aleyhtarlığının tespit edilerek imha dilmesi kararlaştırılmıştır.

 

“Önemli noktalar” da ki ve özellikle basında ki mason biraderlerin uyarılması, hayati önlemlerin alınması öngörülmektedir. Bütün bu tedbirler deşifre olmalarını önlemek amacıyladır.

 

CHP içindeki mason biraderlerin artırılması,....

Yazının Devamını Okumak İçin TIKALYINIZ


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.