T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) nereden geliyo bu değirmenin suyu

Bugün bir öğrenciye aylık 100 TL burs verecek olsanız her ay bin talebeniz olsa düz hesap size aylık maliyeti 100 bin liradır.Türkan Hanım, 35 binden fazla öğrenciye burs sağlamış. Bu kadar öğrencinin Türkan Hoca’ya maliyeti 3,5 milyon liradır(2 milyon 180 bin Dolar).
Şimdi kim şu soruyu sormak ister? Nereden geliyor bu değirmenin suyu? Bu havuzun kaynağı neresi? Bu paralar hangi kaynaktan fışkırıyor? Arkasına devlet gücünü almadan bu kadar burs bulup yurt açıp talebe okutmak kolay mı? Türkan hoca ayda kaç lira maaş alıyordu ki 35 bin öğrenciye burs verebiliyor ve artanıyla da hayatını idame ettiriyordu?

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.