22 Mayıs 2009

(anadoluhaber) Re: Allah'ın kanunları burda geçmez! Hakim Çarrşaflı Kadını Bu sözlerle Kovdu!

NAPSIN BU HANIM ABLA ŞİMDİ HAKKINI SAVUNACAK YERDE KOVULUYO TEK YAPACAĞI BİŞİ VAR ODA CANLI BOMBA OLMAK....

22 Mayıs 2009 Cuma 11:53 tarihinde anadoluhaber <forevermirza@gmail.com> yazdı:

Senin Allah'ın Burada Geçmez! Hakim çarşaflı kadını mahkemeden kovdu

Kategori: GUNCEL
Hakim çarşaflı kadını mahkemeden kovdu
Mahkeme Başkanı Hakim Ayla Kara, boşandığı kocası hakkında açtığı tazminat davasının duruşmasına katılan Naciye Sönmez'in çarşaflı olduğunu görünce önce uyardı, ardından da çarşafını çıkarmasını istedi.İddiaya göre hakim, çarşafını çıkarmaması durumunda duruşma yapmayacağını söyledi. Bunun üzerine şikayetçi olan Naciye Sönmez, peçesini açarak yüzünün görünmesini sağladı. Ancak bu da hakim Ayla Kaya'yı tatmin etmedi.Çarşaflı bir kadın, hakkını aramak için gittiği mahkeme salonunda hakim tarafından bu sözlerle kovuldu :Senin Allahın'ın Kanunları Bu Salonda Geçmez!


--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

1 yorum:

  1. Tamamen yalan ve dolandan ibaret bir haberdir, zaten olay mahkemeye intikal etmiştir. Olayın gerçeği şudur, bayan mahkeme huzuruna çıkar ve kimlik tespitine yönelik rutin fasıla gelindiğinde Hakime hanım, kimlik tespiti için yüzünü açmasını ister. Bayan buraya erkekler girebilir o nedenle açmam der. Hakime hanım biz burada 3 bayanız içeriye erkek almayız der. Bayan hala açmamakta direnir ve Allahın kanunları der. Hakim biz burada Allahın kanunlarına göre değil T.C. kanunlarına göre yargılama yapıyoruz der. Deniz DİYAR

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.