T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Siyonist İSRAİL MOON'a Baskı Yapıyor!

 
SİYONİST İSRAİL MOON’A BASKI YAPIYOR!

 

 

 

            İsrail ordusunun GAZZE’de savaş suçu işlediğini belgeleyen ve bundan dolayı da kınayan “Gerçekleri Araştırma Komisyonu”nun hazırladığı raporu kabul etmemesi için BM Genel Sekreteri Ban Kİ-MOON’a  Siyonistler tarafından baskı yapıldığı belirtildi. Siyonist basın, ABD ve İSRAİL’in, İSRAİL ordusunun GAZZE’de savaş suçu işlediğini belgeleyen ve bundan dolayı da kınayan “Gerçekleri Araştırma Komisyonu”nun hazırladığı raporu kabul etmemesi için BM Genel Sekreteri  Ban Kİ-MOON’a baskı yaptıklarını yazdı.

 

            BM’ye bağlı olan Gerçekleri Araştırma Komisyonu siyonistlerin GAZZE’ye yönelik başlatmış olduğu “Dökülmüş Kurşun” isimli barbar savaşla ilgili hazırladığı ve Siyonist işgal devletinin yaptığı saldırıları kınadığı raporu BM Genel Sekreteri Ban Kİ-MOON’a sunduğunda Ban Kİ-MOON, komisyonun hazırladığı raporun hukuki bir belge olmadığını söyledi.

 

            İSRAİL radyosunun New York muhabiri diplomatik kaynaklara dayanarak verdiği haberde şunları belirtti:

 

            “Rapora rağmen, BM Genel Sekreteri İSRAİL’in yaptığı operasyon konusunda soruşturmayı sürdürmeyi düşünmediğini, Gerçekleri Araştırma Komisyonu’nun kanuni bir yaptırım gücünün olmadığını  BM’e iletmeyi niyetli. Ban Kİ-MOON bu hususta İSRAİL ile birlikte hareket ediyor.”

 

            Diğer yandan bu hususu yazan siyonist gazetelerden Yediot Aharanoot ise, söz konusu raporun düzeltilmesi veya en azından geç yayınlanması için İSRAİL’in BM Genel Sekreteri  Ban Kİ-MOON’a büyük bir baskı uyguladığını yazdı. (Filistin Enformasyon Merkezi)

 

 

Selam, saygı ve dualarımla.

 

Yakup MUSA

 

09.05.2009

 

 

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.