T a r a f s ı z D e ğ i l i z

.:: KomploTeorileri ::. ABD'den üreyen Gülen

'GÜLEN DE BİN LADİN GİBİ ABD PROJESİ
13:36 25 Mayıs 2009
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ergenekon ek iddianamesine göre MİT eski Müsteşarı Şenkal Atasagun, Fetullah Gülen'i, ABD'nin Bin Ladin'i yaratarak Afganistan'da Ruslara karşı savaştırmasıyla eşdeğer görüyor

'YEŞİL KUŞAK PROJESİ'NİN BİR AYAĞI'
Ergenekon soruşturması için hazırlanan ikinci iddianamenin ek klasörlerinde Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Şenkal Atasagun'un Cumhuriyet köşe yazarlarıyla yaptığı görüşmede ABD'de yaşamakta olan Gülen Cemaati lideri için "Fetullah Gülen ABD'nin Yeşil Kuşak Projesi'nin bir ayağıydı" dediği ortaya çıktı. Ergenekon soruşturması kapsamında düzenlenen ikinci iddianamesi geçtiğimiz aylarda İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesine teslim edilmişti.

'NEDEN ONA BİR ŞEY OLMUYOR?'
öşe yazarlarının sorularına yanıt veren MİT eski Müsteşarı fienkal Atasagun, "Gülen ABD'de… Emekli maaşıyla çiftlikte yaşıyor. ABD tüm İslam kökenlilere kök söktürürken ona neden bir şey olmuyor" sorusuna şu yanıtı veriyor: "Onu biliyorsunuz, ABD'nin Yeşil Kuşak Projesinin bir ayağıydı. Olay hala budur. Bin Ladin'i de ABD yarattı, Afganistan'da Ruslara karşı besledi, sonucu gördünüz. Bu terör örgütünü beslerseniz, sonunda ne olacağının göstergesi…"


Windows Live™: Keep your life in sync. Check it out!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu mesajı " KOMPLO TEORİLERİ " grubuna üye olduğunuz için aldınız:

Bu gruba posta göndermek için ,
e-KomploTeorileri@googlegroups.com
adresini kullanınız...

Daha fazla seçenek için,
http://groups.google.com/group/e-KomploTeorileri?hl=tr adresinden bu grubu ziyaret edebilirsiniz...
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.