T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Bazı Yahudiler İslama geçiyor

 

Musa as. ve Harun as’ın yolundan gidenlerin artık Samiri’ye uyup Altın buzağıya yani maharet hüner sanat edebiyat, altın gümüş ve çıkara tapanlar ile de onların bu uğurda yaptıkları katliamlar ile de aralarına mesafe koymaya başlamaları gayet doğaldır. Efendimiz her milletin efendisi efendidir buyurmuştur. Ben Musa ve Harun as'ın soyundan gelenlerle onlara uyanların İslam’a geçeceklerine kesin gözü ile bakıyorum. Çünkü Allaha ve onun peygamberi Musa ve Harun as'a uyanların içlerindeki Firavun Yahudilerinden kaçıp sığına bilecekleri tek yer İslam dır.

A.D.Şimşek

Maariv: Her Yıl 100 Yahudi, İslamiyet'e Geçiyor

İsrail'in meşhur gazetelerinden Maariv, İsrail hükümetini endişelendiren önemli bir gelişmeyi gündeme getirdi. Gazetenin haberine göre her yıl 100 Yahudi, dinlerini terk ederek İslamiyet'i seçiyor.
 

İSRAİL ORDU HAHAMI GENERAL: BEBEKLERİ DE ÖLDÜRÜN 

KAPALI ÇARŞI'DA SAKALIMI SORDULAR

Gazeteye göre Yahudiler, Adalet bakanlığına başvurarak Yahudikten İslamiyet'e geçmek istediklerini bildiriyor.

İsrail rejimini endişelendiren, 100 Yahudinin İslamiyet'e geçmesi değil, bir çok Yahudinin dinlerini değiştirdiği halde, resmi olarak bunu ilan etmemesidir.

Bunun yanı sıra son 5 yılda İslamiyet'i seçenlerin sayısının artması da İsrail hükümetini endişelendirmektedir. 2008 yılı içerisinde müslüman olanların sayısının 142 olduğu belirtildi.

Gazete ayrıca 2009 yılının ilk günlerinden bugüne kadar İslamiyet'i seçtiğini resmi olarak ilan edenlerin sayısının 32'ye yükseldiğini yazdı.

Maariv, Yahudiliği terk edenlerden bazılarının da Hristiyan'lığa geçtiğini kaydetti.

Bugüne kadar Yahudiliği terk edenlerin sayısı 306. Bunlardan 249 tanesi İslamiyet'i, 48 tanesi de Hristiyanlığı din olara tercih etti.

Fanatik Yahudi bir örgüte mensup olan bir Yahudi, Maariv'e yaptığı açıklamada, yayınlanan rakamların gerçek olduğunu hatta müslüman olan ve bunu ilan etmeyen çok sayıda Yahudinin varlığından haberdar olduğunu söyledi. İsra Haber

http://www.habervaktim.com/haber/80477/maariv_her_yil_100_yahudi_islamiyete_geciyor.html


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.