T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Devrimci Ve Atatürkçü Öğretmenlerin En Uzun Soluklu Dergisi "Öğretmen Dünyası Dergisi"nin 30 Yıllık Birikimi İnternete Taşınıyor

Devrimci Ve Atatürkçü Öğretmenlerin En Uzun Soluklu Dergisi “Öğretmen Dünyası Dergisi”nin 30 Yıllık Birikimi İnternete Taşınıyor

Öğretmen Dünyası Dergisi bilgi erişim sitesi olan Pecya yoluyla, 30 yıllık deneyimini tüm dünya ile paylaşmaya hazırlanıyor.

Derginin internete taşınmasından sorumlu, Öğretmen Dünyası Dergisi Yazı Kurulu Üyesi Yusuf Solmaz’dan alınan bilgi şöyle:

“Pecya, dijital kütüphane ve web arama motoru olarak hizmet veren bir kuruluştur. Bundan sonra okurlarımız, dergimizin 30 yıllık içeriğine istedikleri zamanda ve en hızlı şekilde ulaşabileceklerdir.”

Pecya’nın, öncelikle ''tam metin arama'' yapabilen ve gelişmiş arama özellikleriyle bilgiye ulaşmayı kolaylaştıran, kendi veritabanına sahip bir dijital kütüphane olduğu belirten Yusuf Solmaz şöyle devam etti:

 “Amacımız çağdaş, devrimci ve Atatürkçü öğretmenlerin sesi olan dergimizi, bütün öğretmenlerimizin, eğitim camiamızın hizmetine sunmak. Öğretmenlerimizin, Öğretmen Dünyası Dergisi’ne her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır. Eğitim sistemimizde meydana gelen bilim dışı faaliyetler artmıştır. Yönetici atamalarında usulsüzlük yapılmaktadır. Din eksenli kadrolaşma devam etmektedir. 30 yıldır bu anlayışlara karşı mücadele veriyoruz. Dergimiz, Atatürkçü, bilimsel ve laik eğitimin sesi olmaya devam edecektir.”

Haber: Salih Ertan Ulakoğlu


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.