T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) FW: Terör Rabia Kadir CIA

Degerli arkadaslar,
 
Kuskusuz her cagdas ve Demokrat insanin, yapilan Haksizliklara ve zulme karsi cikmak en temel yaklasim bicimi olmalidir..Ancak bu tepkiyi koyarken, olaylari tam olarak anlamak ve birilerinin "piyonu" olmamak geregide vardir.
 
Diyecegim sudur; Bize sunulanlari yada evriltilerek aktarilanlari, saglikli bicimde sorgulayarak, önce dogrulari saptayalim ve sonrasinda gerekenleri yapalim.
 
Rabia KADIR ile ilgili asagidaasagidaki bilgileri okuyunca, insan ister istemez düsünüyor..TC icin 1997 de, yani AKP kurulmadan önce, RTE yi Basbakan, Abdullah GÜL efendiyide Disisleri Bakani olarak tasarlayanlarin, bugün icin Türkiyede cevirdikleri entrikalari, muhalefeti sindirmek icin tezgahladiklari ERGENEKON vb tezgahlari
anlamak cok önemli..Ki icimizden cok sayida masum vatandas hala cevrilen bu dolaplarin, gercek olduguna inanmak gafleti icerisindedir.
 
Ülkenin bagimsizligini, Vatanin birlik ve bölünmezligini saglamanin baslica yollarindan bir tanesi, AB-D ve onun isbirlikcilerinin hazirladiklari tezgahlara düsmemektir. Bu gercek dünyanin bütün yörelerinde gecerli olmak durumundadir.
 
Saygilarimla,
 


--- azmi berberoglu <azmiberberoglu@msn.com> schrieb am Mi, 15.7.2009:

Von: azmi berberoglu <azmiberberoglu@msn.com>
Betreff: FW: Terör Rabia Kadir CIA
An: "Azmi BERBEROGLU" <azmiberberoglu@yahoo.de>
Datum: Mittwoch, 15. Juli 2009, 11:44


 

From: aybimltd@hotmail.com
To: baskan.hakveesitlik@hotmail.com; yilmazsahin_26@hotmail.com; izmir.hakveesitlik@hotmail.com; akutecz@hotmail.com; gavurizmir@groups.live.com
Subject: Terör Rabia Kadir CIA
Date: Mon, 13 Jul 2009 13:19:13 +0000

Her türlü spekülasyona balıklama dalan memleketimin insanı, Uygurlar ve Çinliler arasında yaşanan olaylarla ilgili yapılan ve buram buram "yanlış bilgilendirme" kokan haberlere de sorgusuz sualsiz inanmış görünüyor.
 
Bazı arkadaşlarımdan son günlerde aldığım ve içeriği "İnternet Köşe Yazarları" tarafından hazırlanmış e-postalarda
Doğu Türkistan anlatımından tutun, Çin soykırımına değin bir yığın konuda makalelere rasladım.
 
Bir konu dışında !
 
Bu da benden olsun diyerek Deniz Hakyemez' in kendi deyimiyle , "basınımızın her nedense aktarmaya değer bulmadığı bazı ilginç noktaları" aşağıda değerlendirmenize sunuyorum."
 
Saygılar
Yılmaz BERBEROĞLU
***
    • "Uygur Türkleri'nin anası" olarak tanıdığımız ve Türkiye vizesi vermeye hazırlandığımız Rabiya Kadir, kendi deyişiyle "Kültür Devrimi'nden sonra Uygur Türkleri'ne tanınan fırsatlarla" çamaşırcılıktan Çin'in en zengin yedinci kişisi durumuna gelmiş. (AlterNet ropörtajı, Richard Gale ve Gary Null, 24 Haziran 2009)
    • Çin Komünist Partisi Ulusal Kongresi'ne yüksek rütbeli bir üye olarak kabul edilmiş. Uygur Türkleri Ulusal Kongre'de görev alabiliyor.
    • Kadir, Ulusal Kongre üyesiyken, Amerikan yetkililerine gizli belgeler vermekle suçlanıyor ve devlet sırlarını ifşa etmek suçundan 8 yıl hapis cezasına çarptırılıyor. 6 yıl sonra salıveriliyor ve ABD'ye sığınıyor.
    • Kadir, Amerika'da Uygur-Amerikan Derneği'nin ve Çin'in Urumki olaylarının arkasında olmakla suçladığı Dünya Uygur Kongresi'nin başkanlığına geliyor.
    • Uygur-Amerikan Derneği ile Dünya Uygur Kongresi'nin en önemli mali destekçisi neo-con National Endowment for Democracy. NED geçtiğimiz yıl içinde bu iki kuruma 550.000$ yardımda bulunmuş. (Washington Post, David Montgomery, 9.7.2009)
    • Rabiya Kadir'in eşi Sıdık Ruzi, Soros'un Radio Free Europe'unda çalışıyor. (Washington Post, David Montgomery, 9.7.2009)
    • Ünlü akademisyen ve araştırmacı yazar Michel Chossudovsky, 2005 tarihli araştırmasında, Sincan Uygur bölgesindeki İslami örgütlerin, laik Çin'e karşı CIA desteği aldığını aktarıyor. CIA'yle bağlantılı olarak Pakistan istihbarat örgütü ISI, aralarında İslam Reform Partisi, Doğu Türkistan Ulusal Birlik İttifakı, Uygur Kurtuluş Örgütü, Doğu Asya Uygur Cihad Partisi'nin bulunduğu örgütlere hem mali destek sağlıyor, hem de bunlara eğitim veriyor. Adı geçen örgütlerin hedefi, bölgede bir halifelik kurabilmek. (Michel Chossudovsky, America's War on Terrorism, Global Research, Montreal, 2005, 2. Bölüm)
    • Urumki olayları, Çin'in Komünist rejimin 60. yıl kutlamalarına hazırlandığı dönemde patlak veriyor.
Kaynak : Deniz Hakyemez / Odatv.com (10/07/2009)


What can you do with the new Windows Live? Find out

See all the ways you can stay connected to friends and family


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.