24 Temmuz 2009

(anadoluhaber) KAZANAN DOĞU TÜRKİSTAN'DIR

KAZANAN DOĞU TÜRKİSTAN'DIR

[nabucco.jpg]
İşgalci Çin uluslar arası arenada kendisine ekonomisi için büyük çapta rahatlama sağlayacak ve bir Müslüman Ülke olan Türkiye’yi de yanına alarak çeşitli ekonomik anlaşmaları imzalayacak ve hem Türkistan hemde İslam coğrafyasında ki en önemli engeli aşarak yeni bir Uygur Katliamına girişecekti.Özellikle Türkiye ve diğer İslam Ülkelerinin sesini böylece bastıracaktı. Türkiye’yi anavatanları gibi gören Müslüman Uygur Türklerine bütün İslam aleminde geçmişte olduğu gibi bugünde böylece darbe indiriliyordu.
Böylede olmadı mı?
Katliam İçin Urumçi Seçildi ,Ziyaret İçin’de Urimçi seçildi!

Urimçi, 2000’den fazla Müslüman Uygur Türk’ü katledildi.Hem’de Abdullah Gül’ün ziyareti esnasında.Abdullah Gül ve beraberinde ki heyetin göbek dansı yaptığı,çalgılı,sazlı sözlü gezintide bulunduğu Urimçi tam da bu esnada başlatılan Müslüman Uygur avına tabi tutularak adeta Çin,Türkiye’ye meydan okumuş ve Uygur kardeşlerimize çağın en adi soykırımını uygulamıştır.Bizim Batıcı ve Çin dostu basınımız ise bu ziyareti tarihi ve ekonomik bir zafer olarak lanse ediyordu.
 
DEVAMI>>>



--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.