24 Temmuz 2009

(anadoluhaber) TÜRKLER EN BÜYÜK AB-D DÜŞMANI!

ABD ARAŞTIRDI;TÜRKLERE GÖRE AMERİKA EN BÜYÜK DÜŞMAN


Türkiye'de ABD karşıtlığı bu sene de değişmedi. ABD Başkanı Barack Obama'nın ilk Müslüman ülke ziyaretini Türkiye'ye gerçekleştirmiş olmasına rağmen, Türk halkındaki Amerikan karşıtlığı değişmeden kaldı.

The Pew Global Attitudes Project'in "ABD'nin İmajı" konulu son araştırmasının sonuçları Ulusal Basın Merkezi'nde yapılan bir basın toplantısıyla açıklandı. Araştırma şirketinin başkanı Andrew Kohut'un yanı sıra ABD eski Dışişleri Bakanı Madeleine Albright ve ABD eski Senatörü Danforth'un da katıldığı toplantıda, Barack Obama'nın göreve gelmesinin ardından dünyada genel olarak Amerika'nın imajının düzelme gösterdiği belirtildi   Araştırmaya göre, pozitif yöndeki ilerleme en çok kendini Batı Avrupa ülkelerinde gösterdi.   Ancak Obama, gerek Türkiye gerekse de Mısır'daki konuşmaları ve İsrail-Filistin sorununa ilişkin açıklamalarına rağmen İslam dünyasında kayda değer bir ilerleme kaydedemedi. Araştırma hala Türkiye'nin en büyük Amerika karşıtı ülke olduğunu da açıkça ortaya koydu.
 
DEVAMI>>>



--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.