T a r a f s ı z D e ğ i l i z

.:: KomploTeorileri ::. MEHMET BARANSU "YAHUDI DEGILIM, IFTIRACI AFET KERSIMA CIK!"

ALBAY CICEK'I SALAN SAVCI SABAN'IN SOYADI HAKKINDA SOK IDDA!

MAHMET FAIK SABAN, SABAN YAHUDI SOYADI IMIS...

TAM LISTE ICIN

SOK!  GAZETECI MEHMET BARANSU YAHUDI IDDASI!

Afet Ilgaz Coştu
03-07-2009 / 11:13
Milli Gazete Yazarı Afet Ilgaz okuyucusunu yine şaşırttı. Taraf Gazetesi`nde "AKP ve Gülen`i Bitirme Planı" haberini yapan Mehmet Baransu`nun Yahudi olduğunu yazdı.
Milli Gazete Yazarı Afet Ilgaz okuyucusunu yine şaşırttı. Ergenekon operasyonunun başında bu yana hükümeti eleştiren Ilgaz, Taraf Gazetesi`nde "AKP ve Gülen`i Bitirme Planı" haberini yapan Mehmet Baransu`nun Yahudi olduğunu yazdı. İşte Afet Ilgaz`ın yazısından çok tartışılacak cümleler:
"Albay Çiçek olayının, bu görülmemiş dibe vurmayı örtmesi için çıkartıldığı da söyleniyor. Bu arada söylenen bir şey daha var. Albay Çiçek hadisesini ortaya çıkaran muhabirin, soyadından hareketle ve "isim bilim"e dayanılarak, İbrani asıllı olduğu söyleniyor. İbrani asıllı olmak suç da değildir, günah da, elbet. Bu da Bülent Arınçvâri bir söylem oldu."
Bizimtava

http://www.bizimtava.com/Haber/Gundem/03072009/Afet-Ilgaz-Costu.php

 

MEHMET BARANSU "IFTIRACI AFET KERSIMA CIK!"

İftiracı Afet! Karşıma Çık!
04 Temmuz 2009 / 10:08
Mehmet Baransu, kendisi hakkındaki yazısı nedeniyle Milli Gazete yazarına çok sert bir cevap verdi. İşte ayrıntılar...
BARANSU iftiraya cevap verdi
Söze nereden gireceğimi bilemiyorum. Akşam saatlerinde tanıdıklarımdan telefon üstüne telefon aldım.
"İslamcı" ve de "başörtülü" bir "afet", bugün kendini "milli" olarak nitelendiren gazetede, benim Yahudi olduğum iftirasında bulunmuş.

"Afet-i Devran'ın" iftirası aynen şöyle:

"Albay Çiçek olayının, bu görülmemiş dibe vurmayı örtmesi için çıkartıldığı da söyleniyor. Bu arada söylenen bir şey daha var. Albay Çiçek hadisesini ortaya çıkaran muhabirin, soyadından hareketle ve "isim bilim"e dayanılarak, İbrani asıllı olduğu söyleniyor. İbrani asıllı olmak suç da değildir, günah da, elbet. Bu da Bülent Arınçvâri bir söylem oldu."

Bak hanımefendi…

Madem iftira atıyorsun, telefon açtığımda, kokmadan karşıma çıkacaksın. Milli Gazete'nin santraline "Kendisiyle görüşemem. Yalçın Küçük'le görüşsün" notunu bırakmayacaksın. Umarım Ringhaber.com'u okursun ve gereken cevabı "şimdilik" alırsın.

Biraz da olsa "delikanlı" olup, hocan Küçük'ün arkasına sığınmayacaksın. Madem iftirayı köşene taşıyorsun, adam gibi karşıma çıkacaksın.

Bak Afet-i Devran…

Biraz kendimden bahsedeyim de kim olduğumu iyi öğren… Öğrendiklerini de dizinin dibine oturduğun Küçük hocaefendine anlat.

Dedelerim Iğdır'ın karşı yakasında, bugün Ermenistan sınırlarında kalan bir köyde yaşıyorlardı. Taki Osmanlı-Rus savaşından sonra bugünkü Ermenistan sınırları çizilinceye kadar. Ben Osmanlının Serhat şehirleri Kars ve Erzurum'u 90 atlısıyla koruyan bir soyun torunuyum. Rus ve Ermenilerle yapılan savaşlar sonrası, bu ülke için 70'in üzerinde şehit vermiş Müslüman bir ailenin mensubuyum. Rus ve Ermenilerin adından korktukları, 90 atlısıyla bölgede nam salan bir aşiretin mensubuyum.

Bir zamanlar Osmanlı toprağında olan Batum'da valilik yapmış bir dedenin torunuyum. Rus ve Ermenilerle yapılan savaşlar sırasında, teyzesini kaybetmiş ve 47 yıl sonra ancak mezarını bulabilmiş bir babanın oğluyum.
Sınırlar çizilirken, Osmanlı'nın bugün Ermenistan sınırında bulunan köyünden göç ederken, 90 atlıyla Serhat şehirlerini koruyan aileme "Türkiye'nin neresinden toprak isterseniz, orayı size vereceğiz" denilen koca bir ailenin mensubuyum. Misakı Milli sınırları çizilirken, "Olurda bir gün, tekrar köyümüzü geri alırız" ümidiyle, yakın şehir Kars'a yerleşen bir ailenin ferdiyim.

Kazım Karabekir Paşa'nın "Siz öyle bir sülalesiniz ki, sizi sağ omzumuza alsak, yorulduğumuzda yere bırakmadan sol omzumuza almamız gerekir. Bu vatana şehit kanlarıyla hizmet etmiş ailenin ayaklarını yere değdirmememiz gerekir" sözüne mazhar olmuş bir ailenin üyesiyim.

Bir Osmanlı askerinin, Ermeni çetecilerinden aldığı para üzerine ihbar edip (Daha sonra bu Osmanlı subayı yakalanıp kurşuna dizildi) esir düşürtülen, gördüğü işkence sonrası hayatını kaybeden Rus ve Ermenilerin en çok korktuğu, 90 atlı süvarinin başında bulunan dedenin torunuyum.

Bak iftiracı "afet"

Kitabımız Kur'an'da geçen ayetlere bir göz gezdirirsen, Allah'ın iftira atanları lanetlediğini görürsün. Seni ve hocanı Allah lanetlemiş. Benim lanetlememe gerek yok.

Ancak, sen ve hocandan Türk adaleti önünde bu iftiranın hesabını da soracağım.
Mehmet Baransu, ringhaber.com


Yahoo! Türkiye açıldı!
Haber, Ekonomi, Videolar, Oyunlar hepsi Yahoo! Türkiye'de!
www.yahoo.com.tr --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu mesajı " KOMPLO TEORİLERİ " grubuna üye olduğunuz için aldınız:

Bu gruba posta göndermek için ,
e-KomploTeorileri@googlegroups.com
adresini kullanınız...

Daha fazla seçenek için,
http://groups.google.com/group/e-KomploTeorileri?hl=tr adresinden bu grubu ziyaret edebilirsiniz...
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.