T a r a f s ı z D e ğ i l i z

░░▒▓█ anadoluhaber █▓▒░░ Anarsistlere ihtiyac var mi?

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.

TPE.org.tr guncellendi!!
"Anarsistlere ihtiyac var mi?"
Yazan Alper Ecer   
Gecenlerde Sri Lanka'nin unlu terorist orgutu Tamil Kaplanlari Sri Lanka devleti tarafindan bitirildi. Sri Lanka Cumhurbaskani Mahinda Rajapaksa'nin ilk yaptigi islerden birisi Turkiye Cumhurbaskani olan Abdullah Gul'u aramak ve durumu bildirmek oldu. Çunku 6 ay once Turkiye'yi ziyaret etmis ve Abdullah Gul ile her iki devletin de basinda bulunan terorist orgutleri konusmuslardi. Iste o terorist orgutun baskani oldurulunce de arayip "bizdekini hallettik, darisi sizin basiniza" demis oluyor. Sayin Cumhurbaskani da kendisine memnuniyetini belirtmis. Rajapaksa ayrica Turkiyeden de yardim istemis, BM ve uluslar arasi platformlarda konuyu anlatirken kendilerine yardimci olunmasi icin, onlar da Turkiye'ye yardimci olacaklar cunku, sonucta teroristleri marjinalize etme ve isyanlarinda haksiz olduklarini, bastirilmalarinin yerinde oldugunu diger devletlere anlatma konusunda her "devlet" birbirine yardimci olur.

Bu yaziya ilk yorumu yazin

Devamini oku...