T a r a f s ı z D e ğ i l i z

░░▒▓█ anadoluhaber █▓▒░░ Dikkat dolandırılmayınız. DOLANDIRMA metoduyla yeni satış tekniği ! ( Dostlarınıza iletiniz)

 

 

        ARÇELİK fabrikalarında üretildiği belirtilen bir bulaşık makinesi aldım. Satıcı kişi bize "Beko'nun en son teknoloji ürünü, 20 dakikada , 10 Litre su ile yıkayan Avrupa'dan ödüllü modeli." diye tanıttı.

        Bulaşık makinesinin üzerinde 20 dakikayı göremeyince (Hiç yıkama süresi belirtilmemişti) sormak zorunda kaldık, "Emin misiniz?" Satış görevlisi gayet güvenli, "O kağıda yazmayı unutmuşlardır. Olmaz olur mu, bundan öncekilerde 35 dakika yıkayan model vardı, bu en son teknoloji, bunu daha geçebilen olmadı. Mesela BOSH 55 dakika diyor, 1,5 saati de geçiyor. Daha tasarrufta bunun yanına yaklaşabilen yok!" dedi.

 

        Aşırı tasaaruflu olduğunu görünce ucuz bir modeli alacakken "Aşırı pahalı ama 3-4 yıldaki tasarrufla bunu kurtarırız" düşüncesine kapılıp aldık.

        Eve geldik, atık su bağlantısı, deterjan alma işi filan derken 2 gün sonra kullanmaya başladık. Ama 2 kullanışta da bir türlü 20 dakikayı göremedik. 15-20 dakika inceleniyor yazdıktan sonra 59 dakika kaldı yazarak devam ediyordu.

 

        3. de 20 dakikayı görmek için 3 tane temiz tabağı koyduk. TERTEMİZ TABAKLARI BİLE 15 dakika inceleme+60 dakika ile yıkadı.

 

        4441404 'ü arayıp emin olmak istedik. Oradan da "20 dakika özelliği var, bu en son teknolojidir, servis gönderelim" dediler. ve servisçileri gönderdi. Gelen servisçi "Bu makine inceleme hariç en kısa yıkaması 62 dakikadır, 20 dakika diye bir şey yok" dedi.

 

        Satış sorumlusuna döndük; "Olur mu, servisçi format atmamıştır. Servisle ben de görüşeyim" filan gibi ilginç bir formattan söz etti. Servisle görüştükten sonra; "Kusura bakmayın, ben kasıtlı olarak yanıltmadım sizi, BEKO'nun eğitim kursunda bize böyle öğrettiler" dedi. Zaten 444 hattı da 20 dakika var dediğine göre satış elemanı doğru söylüyordu, istemeden dolandırıcılığa alet olmuştu. O zaman sorumluluk şirket yetkilisi ve BEKO'daydı. Üründen beni elektrik çarpınca iyice canım sıkıldı (Meğer benden önce 2 çocuğumu da çarpmış).

 

        Bu yaşadıklarımdan sonra sorunlu, evde bomba gibi tehlikeli ürünü geri verme, dolandırılan paramızı kurtarma çabalarına başladık. BEKO'dan ümitliydik ama sürekli oyalandık. 15. gündeyiz hala BEKO ürününü geri almadı. "Haram olsun!" deyip geçmeyeceğim tabi ki, yıllarca alamasam da, oyalasalar da her yere yazarak en azından başkalarının dolandırmasını engellemeye çalışacağım.

 

Şair - Öykü yazarı : Ahmet Ünal ÇAM

 

Destek için :

ARÇELİK' e yazınız : http://www.arcelik.com.tr/CRMForm.aspx?language=tr-TR

BEKO'ya yazınız      : http://www.beko.com/TR/TR/feedbackform.htm

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Şikayetlerim

467443

ARÇELİK - BEKO PAZARLAMA HİLELERİNE MARUZ KALDIM ozanyazar  [20 Ağustos 2009, 16:27]
ARÇELİK fabrikalarında üretildiği belirtilen bir bulaşık makinesi aldım. Satıcı kişi bize "Beko'nun en son teknoloji ürünü, 20 dakikada , 10 Litre su ile yıkayan Avrupa'dan ödüllü mod
 >>>

  Yayındaki Şikayetlerim

464722

BEKO Bulaşık Makinesi Almama Sebep Olan Özelliği İçermiyor ozanyazar  [17 Ağustos 2009, 09:00]
05.08.2009'da bize tanıtılırken bir sürü güzel özelliği sayılan, test merkezlerinde en kısa yıkama özelliği ile öne çıktığı söylenen (hatta bazı markaların ismi verilerek) "onlar 55 deyip 1, 5
 >>>


IMPORTANT: The contents of this email and any attachments are confidential. They are intended for the named recipient(s) only.
If you have received this email in error, please notify the system manager or the sender immediately and do not disclose the contents to anyone or make copies thereof.
*** eSafe scanned this email for viruses, vandals, and malicious content. ***


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.