T a r a f s ı z D e ğ i l i z

░░▒▓█ anadoluhaber █▓▒░░ DYP-KURT SORUNU

DOĞRU YOL PARTİSİ
GENEL MERKEZİ
 

Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz’ün SES-TV’ye yaptığı ziyareti sırasında sorulan “KÜRT AÇILIMI” hakkındaki sorulara açıklamaları :

 

Açılımın ne olduğu belli değildir, sır gibi saklanıyor. Parti liderleride açılımın ne olduğunu bilmeden karşı açıklama yapıyorlar.

 

            “Kürt açılımı veya Güney Doğu açılımının nasıl yapılacağı hala daha belli değildir. Bu formülün veya politikanın içi nasıl doldurulacak açıklığa kavuşmamıştır.

            3 ay evvel Sayın Cumhurbaşkanı “Bu fırsat kaçırılmamalıdır” demiştir, ama fırsatın ne olduğunu açıklamamıştır. Sayın Başbakan’da aynı istikamette beyanda bulunduğu halde adeta sır saklıyormuş gibi bir intiba bırakmıştır. Sonra il İç İşleri bakanımıza bırakılmış fakat O’da bilmece gibi konuşmuştur.

            Açılımın kilometre taşları, doneleri hala daha meçhuldur.

            Bunlar bilinmediği halde MHP ve CHP tavır koyarken acele etmişlerdir. Sayın Başbakan’da açıklama yapmakta geç kalmıştır.

            DYP olarak, açılım denen şey “Doğusuyla-Batısıyla, Kuzeyiyle-Güneyiyle birliği beraberliği, kardeşliği sağlayacaksa destek oluruz. Ülkenin birliğini, bütünlüğünü, üniter devlet yapısını tehlikeye düşürecek bir tablo ortaya konacaksa bütün gücümüzle karşı çıkarız.

            Ancak açılımın ve projenin içeriğinin Sayın Başbakan veya İç İşleri Bakanınca ayrıntılı olarak ortaya konmasını bekliyor ve talep ediyoruz.”


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.