T a r a f s ı z D e ğ i l i z

.:: KomploTeorileri ::. Milli Kuvvetler Direnir


Milli Kuvvetler Direnir

Bülent ESİNOĞLU


Önce şunu söylemeliyiz. "PKK ile mücadele etmeyin, kimliğinizden vazgeçerek, barış yapın" diyen irade, milli irade değildir.

Açıklanmayan irade Amerikan iradesidir. Sırası gelince onu da açıklarlar.

Amerikan iradesinin Türkiye’deki uygulayıcıları, gayri millidir. Amerika’nın talimatlarını Türk Halkına çözüm, demokrasi ve barış diye dayatanlar haindir.

Ahmet Altan’ın televizyon ekranlarındaki konuşmalarından anlaşılan odur ki, gayri milli unsurların, milli unsurlar üzerine yaptığı baskılar yeterli değildir. Artık zor kullanılmalıdır.

Daha açık söylersek, Amerikan planlarına karşı çıkanları ya etkisiz hale getirmeli, ya da zor kullanılmalıdır.

Demokrasi yalanları ile halkı bir noktaya taşıdıklarını sananlar, bu geldikleri noktadan bir sıçrama yapmak istemektedirler.

Peki, bir savaş tasarladıklarına göre, kimle kim savaşacaktır?

Onlara göre, Ordu, CHP, İP ve yargı ABD iradesine direnmektedir. İyi bir Türkiye istiyorsanız, Amerikan iradesine karşı çıkanları, Silivri’ye veya Malta’ya göndererek etkisizleştirin.

Çok üzülerek bir tespit yapmak istiyorum. Amerikan iradesine direnenleri ortadan kaldırılması, iç savaş demektir.

12 Hain Adam, şimdi, şu tehdidi yapmaktadır. Ya bu planı kabul edersiniz, ya da biz size gerekeni yaparız.

Yani birçok yurtseverin tespit ettiği gibi “söz bitmiştir”. Gayri milli güçler, arkalarındaki Amerikan ordusunun onlara verdiği güçle iç savaş tamtamları çalmaktadırlar.

Emperyalistlerin bitti dedikleri Osmanlı’da kimler direnmişse, şimdi de gene onlar direnecektir. Türk Halkını kimliksiz ve tarihsiz bırakmak için yapılan bu saldırılara milli güçler direnecektir.

Kokuşmuşluktan ve çürümüşlükten her kurum ve her birey bir ölçüde nasibini almıştır. Ancak varlık yokluk noktasına, hızla ilerlediğini gören kurumlar ve bireyler direnir.

Ordu millet birlikteliği bu saldırıyı da def edecektir.

6.8.2009, bulentesinoglu@gmail.com

 



0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.