T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:35177] AKP'nin Adaleti

CHP li Vekil hinlik yapmış
oyun kuruyor ki bir daha tüm MV.lerinin dokunulmazlığı sudan bahaneler ile kaldırılsın. Sonrada kritik oylamalarda sudan bahaneler ile çoğunluğu CHP mahkemelerine döndürülmüş yargı yolu ile her MV lini bir bahane ile tehdit edip istenildiği gibi davranmaya zorlansın. Gaffar Okkanı öldürmekle suçlanan generali suçlayan savcı işinden atılırken nedense generalin dokunulmazlığıda nerden çıktı demeyenler. Memurin muhakemat kanunu kaldıralımda sonra MV dokunulmazlığını kaldıralım diye neden demiyorlar. Çünkü devlet kendilerinin işgali altında ve devletde millet sadece ayak takımı olarak var. bu mahkemelere siyasi konularda güvenmek için insanın aklını peynir ekmekle yemiş olması lazım.
Meclis idaresi her işinde millete karşı bir melanet gizli olan CHP nin piyonunun oyununa gelmemek ile milletimize iyilik yapmış. Türkiyeyi temelli CHP nin güdümlü partizan yargıçlarından oluşan bir yargıçlar devletine dönüştürmeyi engellemiş. Eskiden CHP +Ordu = iktidar millete de dayak yemek düşer siyaseti yetmedi de işe birde millete dayak değil küreğe mahkum edip yıllarca hapse atmak yolu açılmak isteniyor. Hadi oradan halk düşmanları işiniz gücünüz oyun kurmak. Ama asla memleket yararına beş paralık iş görmeyip sadece haraçla yaşamak.
Çankaya Belediye başkanının yamyamlara para yetiştiremiyorum deyişini tek örnek zannedenler yanılırlar.
Her yeri haraca kestiler. AKP ne kadar adil olur bilemem ama hiç bir parti kendi ülkesinin halkına karşı CHP kadar acımasız, zalim, haksız ve ahlaksız davranmaz, davranamaz.
A.D.Şimşek 
01 Eylül 2009 10:31 tarihinde turan pazarlý <Elsaymuh@hotmail.com> yazdı:
 

                           AKP'nin Adaleti

 

Cunhuriyet Halk Partisi  Milletvekili Atilla Kart, avukatlık yaptığı zamanda yani Milletvekili olmadan önce, birilerine hakaret etmiş. Hakaret gören kişi Atilla Kart'ı mahkemeye vermiş. Belli ki dava bitmeden Atilla Kart Milletvekili olmuş. Günümüz yasalarına göre dokunulmazlık zırhına bürünüp paçayı kurtarma olanağını elde etmiş.

Hikaye bundan sonra ilginç hale geliyor. Atilla Kart denen adam veya M,illetvekili mazohist'midir nedir bilnmez, gelmiş Meclis Başkanlığına "benim böyle bir davam var. Yargılamanın devamına dokunulmazlığım engel oluyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi dokunulmazlığımı kaldırsın" diyor. Böyle bir talebe alışkın olmayan yüce Meclis, "halkın seçdiği bir kişi yargılanamaz." diyerek isteği reddediyor.

Atilla Kart garip bir adam, illa yargılanıp ceza yiyecek. Ülkedeki hukuk mücadelesinde yenik düşünce bu kez AHİM denen Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine gidiyor. "benim yargılanmamın önünü açın, suçum varsa cezamı çekmeliyim" diyor.

AHİM mahkemesi Atilla Kart'ı haklı buluyor. "Yargılansın, varsa suçu belasını bulsun." diyor.

AHİM mahkemesi iki kademeli imiş. İlk kademede çömez hakimler davalara bakarmış. O hakimlerin verdiği kararları bir üst mahkeme inceler yanlışı varsa düzeltirmiş.

Yalçın Doğan namlı gazetecinin söylediğine göre "seçilmişlerin hakaret, hırsızlık, dolandırıcılık, nursuzluk, uğursuzluk gibi ufak tefek suçlardan yargılanamaz" ilkesinin ortadan kalkacağını gören AKP alt mahkemenin verdiği kararı, bir üst mahkemeye götürerek itiraz etmiş. Üst mahkeme de "AHİM hükumetleri denetler, Meclisleri değil. Dokunulmazlık meclisin takdiridir." demiş.

Bir parti düşünün ki can düşmanı anamuhalefet partisine mensup bir Milletvekilinin kanun karşısında suçlu duruma düşüp, rezil kepaze olmasına gönlü razı olmuyor. Gidip Avrupa mahkemelerinde, kendi atadığı hukukcu marifeti ile çömez hakimlerin yaptığı yanlışın düzeltilmesini sağlıyor.

Aslında ben, bu yüzden sürekli edepsizlik etme bahasına Adalet ve Kalkınma Partisinin baş harflrinden oluşan AKP diyorum. Böylesine Adil bir parti Dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Son elli yıldır Ülkemizde peydah oldu bu kabil partiler. Ne kadar öğünsek azdır.

 
 
 
 



Windows Live™ Photos ile fotoğraflarınızı kolayca paylaşımı. Sürükle bırak

__._,_.___
HALK CEPHESI HABER AJANSI 

GURUBA UYE OLMAK ICIN ASAGIDAKI MAIL ADRESINE BOS BIR MAIL GONDERIN

INFOSOLBIRLIK-subscribe@yahoogroupes.fr

UYELIKTEN CIKMAK ICIN ASAGIDAKI ADRESE BOS BIR MAIL GONDERINIZ

INFOSOLBIRLIK-UNbscribe@yahoogroupes.fr

5680 sayili Basin Yasasi kapsaminda listemize gonderilen mesajlarin liste uyelerini ve yoneticilerini zor duruma dusurmemesi icin gereken hassasiyetin gosterilmesi ve yasalara karsi saygili olunmasi gerekmektedir. Listeye gonderilen mesajlardaki gorusler, yoneticileri ve uyeleri baglayici degildir, her uye kendi gonderdigi iletiden ve iceriginden kendi sorumludur.

HALK CEPHESI YAYIN GURUBU  iletisim   Posta@infosolbirlik.com
Turkiye'nin anti emperyalist gucleri,
www.solbirlik.net www.ulusalcephe.net www.ulusalodak.net www.toplumsalgucbirligi.org.tr www.add-paris.com www.cenanbicakci.com www.radioloji.com www.demokratikkitleorgutleribirligi.com
www.kitlecizgisi.com www.halkcephesi.net www.turkiyeilangazetesi.com
www.akilcagi.com www.seyhbedreddin.org www.solbirlik.net
www.samsun24.com www.hukukcumhuriyeti.org www.nobetteyiz.org
www.hayditurkiye.org www.cumhuriyetcocuklari.net www.infosolbirlik.com
www.halkcephesi.com www.halkcephesi.net www.karadenizgundem.com
www.halkcephesi.org www.soldash.org www.antalyabirlik.org
www.aydinbirlik.org www.bagimsizturkiye.net www.didimbirlik.org
www.edirnebirlik.org www.istanbulbirlik.org www.izmirbirlik.org
www.ankarabirlik.org www.eskisehirbirlik.org www.muglabirlik.org
www.balikesirbirlik.org www.denizlibirlik.org www.afyonbirlik.org
www.turkpolitika.com www.kutahyabirlik.org www.karabukbirlik.org
www.halkcephesi.com www.halkcephesi.org www.simalyildizi.net
www.hasanhuseyindemirel.com www.turkcelil.com www.ulusalgundem.net
www.dnm-ler.com www.kemalistsosyalistler.org www.Ataturk Gunlugu.com
www.Ataturk Today.com www.Ataturkculuk.net www.voltaire
Activités récentes
Aller sur votre groupe
Yahoo! 360º

Partagez l'essentiel

Blog et photos avec

vos proches.

Yahoo! Groupes

Créez votre groupe

Partagez vos goûts

avec les autres.

Y! Toolbar

100% gratuit !

En 1 clic, accédez

à vos groupes.

.

__,_._,___


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.