T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:35393] Google Özel Arama'yı kullanarak arama motoruma katkıda bulunun!

Sa.AB-D ekonomisiyle ilgili haberleri daha etkin bir şekilde takip edebilmek için google özel arama motoru uygulamasını kullanmaya ve geliştirmeye çalışıyorum bu konuda takip edebileceğimiz web sitesi ekleyebilir veya bana ilgili sitenin linkini göndererek katkıda bulanabilirsiniz. arama motorundan istenilen sonuçları alırsak ücretli versyona geçmeyi düşünüyorum eğer isterseniz sizlerde bu ara motorundan faydalanabiliyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar..

cuneytkaran@gmail.com sizi, özel arama motorlarına katkıda bulunmanız için davet ettiler: Haber.

Bu davetiyeyi kabul etmek ve hesabınıza kaydolmak için http://www.google.com.tr/cse/manage/invitation?invid=N1PHUaQmua66DRc5AaufropClQr-XxZD_8U&invauth=D5i9DTGwrx-I2Vku sayfasını ziyaret edin

Yukarıdaki bağlantının yalnızca bir kere kullanılabileceğini unutmayın. Bu davetiyeyi kabul etmemeye karar verirseniz, lütfen bu e-postayı yok sayın. Bu davetiyeyi şimdi kabul ederseniz ve bu kararınızdan memnun kalmazsanız bu arama motoruna katkıda bulunmaktan istediğiniz zaman vazgeçebilirsiniz. Kısacası, deneyin!

Diğerler kullanıcıların arama motorlarına katkıda bulunmaya ek olarak Google Özel Arama’yı kullanarak kendi sitenizde de birkaç dakika içinden bir arama motoru oluşturabilir ve kullanıma sokabilirsiniz. Kendi arama motorunuzu oluşturma fikri ilginizi çektiyse, başlamak için burayı tıklayın.

Oluşturduğunuz veya katkıda bulunduğunuz tüm arama motorlarını görüntülemek için Arama motorlarım sayfanızı ziyaret edin.

Teşekkür ederiz,

Google Özel Arama Ekibi


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.