T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:/] Pişman Değiliz!

Pişman Değiliz!

Pişman Değiliz!

İBÜ'de konferans veren IMF Başkanı Strauss-Kahn'a ayakkabı fırlatarak protestoda bulunan Birgün Gazetesi Editörü S. Selçuk Özbek, pişman olmadıklarını söyledi.

Özbek ve beraberindeki Birgün Gazetesi muhabiri Zeynep Çatalkaya, serbest bırakıldıktan sonra Mecidiyeköy'deki gazete binası önünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Böyle bir eylemi yapmak ne zaman aklınıza geldi?" sorusu üzerine Özbek, "İçerideyken kendiliğinden gelişti. El Zeydi'nin yaptığı eylem aklımıza geldi ve emperyalizme karşı bir simge olduğu için ayakkabıyı kullanmak istedik. Bu bireysel bir tavır olarak algılanmasın" diye konuştu.

DEVAMI>>>
--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.