T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:35543] Selam SANA Şair/yazar Özkan Karaca yazdı

Selam sana... Bin bir çile ve zahmetlerle yoğrulmuş, al kana bulanmış ve gözyaşı sulanmış. İzanlarımızın muhakemesinde buluşmuş, toprağının her bir metresi şehitlerin kemikleriyle süslenmiş, hüzünlerin alevlerinde çığlık olarak kopan mahşerin kanları duygularımızı incitmiş bulunan, hicran alevlerine sokulan korlarla kalb odamızı yakmış olan: ÇANAKKALE...

Selam size... Bin bir çile ve zahmetlerle yoğrulmuş, al kana bulanmış ve gözyaşı ile sulanmış mekanlar ve izler

Selam sana... Toprağının her bir metresi; Anadolu’nun kapısını aralayan Alparslan ordusunun zaferinden günümüze şehitlerin kemikleri ile zenginleşmiş, binlerce tarihin mirasçılığını üstlenerek çağların üstü çağlara umran kaynağı olmuş, İslam Medeniyetinin arzı saran özellik ve adalet yurdunun güzelliği olan.

Hürmet size... Bin bir çile ve zahmetlerle yüzleşerek: Hakkın rızası ve halkın hizmetçisi olan; alimlerin, fadılların ve nurlu yıldızların yurdu... Ecdadımızın hicret konağı... Eyvanların istikamet bucağı. Selam...

Kanla sulanan, aziz kemiklerle süslenen ve vuslatla üflenen ülkemizin istirahat yerinde bulunan: Celadettin Rumi, Akşemsettin, Mimar Sinan ve daha nice çağının temelinde çağların ufkuna mesafe aydınlığı olan isimlerin; berrak hecelerin, asırların güzellik sesinin: Rikkat safileri. Çağlayanların hakikat nefesinin fısıltısında yükselen himmet ve hizmetleri!
 
Selam sana; Sevdamın adı, hayatımın acı tadı. Bir çileli anın sebebi olan, bin şiir mısralarının kendisi bulunan...

Selam Sana; Düşlerin çukurunda yaralayan, rüyaların penceresinde yakalayan. Sana sevgi hecelerini kanatlandırarak, sevdamın serçesini ellerine kondurarak ulaştırdığım sessiz ve ıssız gölgenin yakarışı! .. Hayatımda şekillenen, hayalimde bilenen sen.
Devamı>>

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.