T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:35968] Sevgili Sivilay Abla, Dursun Çiçek'in imzasının gerçek çıktığına inanamıyorum.

Soru: Sevgili Sivilay Abla, Dursun Çiçek’in imzasının gerçek çıktığına inanamıyorum. Bu çok büyük bir skandal değil mi? Hayretler içindeyim! (Pelin Yaşar)

Cevap:
Sevgili Pelin, ben de size hayret ediyorum. Belge sanki İsveç ordusunda ortaya çıktı. Bu tür belgeler TSK’nın rutinidir. İç Hizmet Kanunu gereği böyle planlar yapılır. 27 Mayıs darbesi başarılı olmasaydı ve Albay Alparslan Türkeş imzalı belgeler bu şekilde ortaya çıksaydı muhtemelen o belgelerde de şöyle yazacaktı: “DP’nin yükselişi durdurulamıyor. Bizim parti CHP etkili olamıyor. İş başa düştü. Üniversitelerde provokatif eylemler yapılmalı, gençler kıyma makinesine attırılıyor şayiaları yayılmalı. Mayıs ayının sonuna doğru TSK yönetime el koymalı, bütün DP’liler Yassıada’ya götürülmeli ve kilit isimler idam edilmeli.”

Sen bunu, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat için de düşün. Bakalım Albay Çiçek mi daha hayret verici Albay Türkeş mi?
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.