T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:35980] Re: [DipDalgasi:12363]<> Bu Perinçek'e birisinin dokunması lazımdı

ÇOOOK KOMİK: NAMUS ABİDESİ PERİNÇEK
MUHA HA HA HA HA HA HA

ekşi sözlük ne yazıyor bakalım
seksenlerde apo ile birlikte aponun misafiri olarak pkk militanlarini bekaada teftis edip, dergisinde turk ordusu hakkında olumsuz yazılar yayımlarken, doksanlarda birden hidayete ererek militarist kesilen, ataturk'un buyuklugunu kesfedip ve mhp'den daha fazla milliyetci olma yolunda tam gaz mesafeler asan biri. ataturk ile mao'yu ayni kategoriye koymasi ile ataturk'e en buyuk hakareti ettigini dusundugum ve yarin birgun hz. muhammed'i de o kategoriye alabilecegi intibasini uzerimde birakan nevi sahsina munhasir zat.

ayrica doksanlarin basinda incil ve isa mesih reklamlari yaparken birden ilahi bir isaretle bugunlerde misyoner tezgahlarini ortaya cikarma misyonuna soyunmus, misyoner faaliyetleri jurnalleyen bir derginin sahibi olmasi da ilginctir.

hasili kelam bir sahibi var ve sahibinin sesi vazifesini en iyi sekilde yerine getiriyor. tam bir destabilizasyon bombasi. ya da sahibinin direktiflerine gore don baba donelimin en mustesna ornegi.




nasyonal sosyalizmin yeni bin yıla ve türkiye'ye hediyesi... gestapoculukta ve belge, fax, e-mail trafiğinde baş polis müfettişi. memlekete demokrasi taleplerini sincan'daki tankların namlusundan bakarak çok gören, cumhuriyet rotasının nazi meşrepli kaptanı.

80'den önce yayınladığı aydınlık gazetesinde çizdiği ayrıntılı krokilerle tetikçilik ve hedef göstermecilik yaptiği biliniyor. abdülhamit'in hafiyelerine taş çıkartan bir jurnalcilik şebekesinin başındak bitmez tükenmez arsen lüpen performansı sergiliyor. arada ettiği küfürlerden ziyade, her seçim öncesi yaptığı "bangır bangır iktidara geliyoruz" çığlıklarıyla dikkatimi her daim çekmiştir. son seçimde söylediği "ip yüzde 15 ile iktidara koşuyor" açıklamasını ise muhtemelen mgk çıkışında, tsk lojmanlarında ya da cumhuriyet gazetesi çay ocağında yaptırdığı anketlere göre yapmıştı.

ilhan selçuk ile aynı düşünce ve aksiyon evreninden fırlamış biri olarak insanda kimi zaman tebessüm kimi zaman gerilim ve bazen de tedirginlik hissi veren; lenincilikten maoculuk kafasına, oradan militan kemalizm'e yelken açan bu arada tsk'nın gayriresmi sözcülüğünü yapan siyaset karikatürü.

28 şubat döneminin önemli figürlerinden biri. gericilik karşıtlığı adı altında aşikar bir din düşmanlığı da ayrıca özellikleri arasındadır. kitapları uyduruk siyah kapaklarıyla insanın içini karartan kaynak yayınları arasından çıkar.

osmanlı döneminde yaşasaydı kuvvetle muhtemel ittihat terakki cemiyetinde hafiyelik ya da tetikçilik yapardı. çok küfür ettiği susurluk çetesinden tarihsel süreklilik açısından pek de farklı yerde durmayan türk büyüğü. yolu açık olsun! nice darbelerde sözcü sıfatıyla karşılaşmak üzere...


en güzeli sona sakladım :)))))))))))))))))))))))))))

hayatını ve siyasetini son dönemlerde baskalarıyla hırlasma uzerine insa eden salyalarıyla birlikte memleket savunuculuguna soyunmus fikri garip ve kendi ekolüne uygun belli belirsiz bir sekide abuk subuk bir modda olan zikri iki cümleden sonra kavgaya güdülemis bir insan.
bir kalemde arkadaslarını satabilecek zamanında kosullar farklıyken ismi lazım degil gruplarla flört edip uc bes yıl sonra bambaska seyler söyleyebilen amerikan düsmanlıgı adı altında igrenc ve ilginc fantazileriyle masturbasyon yapabilen bir insandır.
zaten layıgı oldugu klasmanda ates hattında ve benzeri programlarda kahvehane tespitleri ve cıkıslarıyla aksiyon programların mudavimi olmustur.
ve ilginctir bu adam her cıktıgında benim tuvaletim gelir.



http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=do%C4%9Fu+perin%C3%A7ek&kw=&a=&all=&v=&p=4



2009/11/7 <ozbeyhukuk@gmail.com>
BURAK SOMAY VE GÖKTÜRK TUNÇTÜRK, CİA GÜDÜMLÜ F TİPİ GLADYO'NUN TETİKÇİLİĞİNE SOYUNMUŞLAR!
TIPKI ERGENEKON SAVCILARI, TUNCAY GÜNEY VE MEHMET EYMÜRLER GİBİ YALAN VE İFTİRALARLA! PSİKOLOJİK SAVAŞIN PASLI SİLAHLARIYLA ATIŞ YAPMAKTADIRLAR!
 
YALANLARINIZ NE KADAR BÜYÜK OLURSA O KADAR İNANDIRICI OLUR SANIYORSUNUZ AMA YANILIYORSUNUZ! ÇAMURLARINIZ ANCAK O KARANLIK YÜZLERİNİZE BULAŞMAKTADIR!
 
SAYIN DOĞU PERİNÇEK'E DOKUNMAYA KİMSENİN HELE HELE SOMAY VE TUNÇTÜRK'ÜN AĞABABALARI ABD, TAYYİP VE FETO'LARIN GÜCÜ YETMEZ! O ŞİMDİ AMERİKAN HUKUKU İLE GLADYO ZİNDANINDA TUTSAKTIR!
O VE PARTİSİ ASLANLAR GİBİ EMPERYALİZME VE ONUN UŞAKLARINA KARŞI MÜCADELE ETMEKTEDİRLER!
TIPKI 12 MARTTA, 12 EYLÜLDE MÜCADELE ETTİKLERİ GİBİ!
 
TÜRKİYE'NİN YÜZ AKI, NAMUS ABİDESİ VE DEVRİMCİ LİDERİ SAYIN PERİNÇEK VE YURTSEVERLER SİLİVRİ ZİNDANININ DUVARLARINI YIKIP, KAHRAMANLAR GİBİ İKTİDARA YÜRÜYECEKLERDİR!
 
2,5 FETHULLAHÇI VE ONLARIN MAŞALARI BU YÜRÜYÜŞTE PERİŞAN OLUP, AYAKLAR ALTINDA KALACAKLARDIR!
 
(Dip Dalgası grubuna not: Alçakça yalan ve iftiralar içeren iletileri yayına sokmanızı eleştiriyorum. Umarım bu şahısları derhal gruptan çıkarırsınız. Aksi halde Gladyo tetikçilerine yardımcı olduğunuzu düşeneceğiz)
 

Sent: Saturday, November 07, 2009 7:27 AM
Subject: <>[DipDalgasi:12363]<> Bu Perinçek'e birisinin dokunması lazımdı

Bu Perinçek'e birisinin dokunması lazımdı

Göktürk Tunçtürk

Evet… Doğu Perinçek'e birisinin dokunması lazımdı.

Çok uzun yıllardan beri, zaman zaman bazı gizli belgeleri yayın organlarında ortaya atıp, kendisini çok güçlü ve gizemli gösteren Doğu Perinçek’in, Ergenekon çetesiyle ilintili çıkması hem gizeminin sırrını bozdu hem de karizmasını çizdirdiği gibi, siyasi kimliğinin de var olup olmadığı ortaya çıktı.

Yıllardan beri kendisini ‘ İmtiyazlı ve dokunulmaz’ sanan Perinçek’in, tutuklanmasını sol yumrukları ile protesto edenleri hayretle izledim.

Bir de protestoyu da Türk bayrakları ile yapmalarına gülüp geçtim.
Sanki Perinçek ve yandaşlarına karşı çıkanlar ve operasyon yapanlar Türk bayrağına karşı imiş görüntüsü vermekteydiler.

Bu adamı; etrafındakilerin iyice tanımadıkları belli.

Ben bu Perinçek'in ciğerini bilirim.
12 Eylül darbesinde Mamak Askeri Cezaevinde D-1 koğuşunda birlikte yattık..
Solcu yoldaşları onu sofralarına kabul etmedikleri için bizim, yani ülkücülerin sofrasında oturmaktaydı arkadaşları ile birlikte.

Buna rağmen hala ülkücülerin-Türk milliyetçilerinin faşist olduğu inancını taşırdı ve her akşam Taha Akyol, Namık Kemal Zeybek ve rahmetli Avni Çarsancaklı ile bu düşünceleri ile çatır-çatır tartışırdı.

Şimdi elinde Türk bayrakları ile sol yumruklarını kaldırıp, Perinçek’i tutuklatanları ‘ Vatan haini’ ilan edenler bu yazdıklarımı dikkatle okuyup, beyinlerine kazsınlar.

Cezaevinde her sabah saat 5’te kalkılır ve sayım yapılırdı.
Sayımdan sonra askeri gardiyanlar istedikleri tutukluyu çağırıp İstiklal Marşını ve Andı okuturlardı.

Şu an PTT Ankara bölge müdürlüğünde çalışan Çankırılı İbrahim Cibaoğlu, askeri gardiyanların başında idi.

Bu asker arkadaşım her gün özellikle bu marşları Doğu Perinçek’e, yani Pekin taraftarı-Maocu Perinçek’e okuttururdu.
Perinçek her okutuşunda, yüzü asık topallaya topallaya sırasına geçerdi ve çok bozulurdu.
Çünkü; içine sindiremiyordu..Yoldaşlarının huzurunda bozuluyordu.
Şimdi elinde Türk bayrakları ile bağırıp-çağıranlar, kimin için ve hangi ruha sahip olana sloganlar attığını çok iyi bilmelidirler.

Cezaevinden çıktıktan sonrada az mı bebek katili-terörist başı Apo ile kol kola oldu.
Ne çabuk unuttunuz?
Evet. Bir zamanların Maocusu, kısa zamanlar öncesinin ulusalcısı Perinçek, şimdinin Ergenekoncusu oldu.
Bakalım gelecek yıl hangi ideolojiyi seçecek.


--
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.

http://dava-vatan.blogspot.com/




--
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.

http://dava-vatan.blogspot.com/

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.