T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36137] Sevgili Sivilay Abla, Kamu Yönetimi sistemi içinde böyle bir uygulama var mıdır?

Soru: Sevgili Sivilay Abla, Demokratik açılım ile umutlarımız baharı yaşarken Samanyolu Televizyonu’nda yayımlanan Tek Türkiye dizi ile ekran karşısında buz kesiyoruz. Kürtleri kurtarmaya gelen Doktor Tarık bir anda tam yetkili Kaymakam oldu. Kamu Yönetimi sistemi içinde böyle bir uygulama var mıdır? (Erkan Çitil – Van)

Cevap:
Sevgili Erkan, filmlerde böyle şeyler olur. Süpermen de görünüşte bir gazeteciydi ama insanları kurtarmak için bir çırpıda uçan, duvarın arkasını gören hatta çok darda kaldığında dünyanın dönüşünü durduran mavi elbiseli kırmızı pelerinli bir kahramana dönüşüyordu. Kürtleri kurtarmak için bölgeye gönderilen Tarık’ın da hep doktor kalmasını bekleyemezsin. Demek ki tüm tıbbi hastalıkları tedavi etti. Şimdi sırada kamu yönetiminden kaynaklanan sorunları çözmeye sıra geldi. Hem bu uygulama bize çok yabancı değil. Askerler bizi kurtarmak için darbe yaptıklarında generaller gerektiğinde vali, gerektiğinde büyükelçi yapılmıştı.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.