T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36194] Emekli Üsteğmen Avukat Serdar Öztürk Cuntanın hukuk danışmanı mı? - izle

Emekli Üsteğmen Avukat Serdar Öztürk Cuntanın hukuk danışmanı mı?

  İZLE: habermerkezi


Quantcast

Kamuoyu Emekli Üsteğmen Avukat Serdar Öztürk’ü yakından tanıyor.

Önce Ergenekon Silahlı Terör Örgütü tutuklusu Albay Levent Göktaş’ın avukatı sıfatıyla tanındı. Göktaş’ın tutuklanmasının arkasından müvekkilini Arena programına çıkarak savunmaya çalışmış ve tahliye olacağını ileri sürmüştü.

MİLLETE İHANET PLANI ONDAN ÇIKTI

Ama söylediği gibi olmadı. Türkiye’yi ayağa kaldıran Millete Komplo belgesi ilk olarak onun ofisinden ortaya çıktı. 4 Haziran’da yapılan aramada ayrıca bazı askerî ihalelere ilişkin CD`ler ile 300 sayfadan oluşan Strateji Belgesi’nin de ondan çıktığı öne sürüldü.

BİR SÜREDİR SESSİZDİ

Hatırlanacağı gibi Avukat Serdar Öztürk, Millete İhanet Belgesini hep reddetti. Hatta polisi ve savcıları komplo kurmakla suçladı. Ancak bürosundaki bütün aramaların görüntülü olarak kayda alındığı, avukatlarının da bulunan her evrakı imzaladığı ortaya çıkınca, bir süredir sesi duyulmuyordu.

ÖZTÜRK CUNTANIN HUKUK DANIŞMANI MI?

O günlerde böyle bir eylem planının neden Öztürk’te olacağı soruluyordu. Bu sorunun cevabı da Kafes Eylem Planı’ndan çıktı. Planda Öztürk’ün örgütün hukuk danışmanı olduğu ileri sürülüyor. Öztürk’ün karşılaşılacak muhtemel problemleri çözebileceği yazıyor.

Ofisinde millete ihanet planıyla birlikte çok sayıda gizli askeri belge ele geçirilen Öztürk’ün adının Kafes Eylem Planında da geçmesi örgütle arasında kuvvetli bir ilişki olduğu şüphelerini güçlendiriyor. Şimdi savcılar bu kritik ilişkinin uzandığı noktaları araştırıyor.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.