T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36199] Kafesteki Ülke Türkiye -izle

Kafesteki Ülke Türkiye

İZLE: habermerkez


Quantcast

İLK CEPHANELİK ORMANLIK ALANDA BULUNDU

Ergenekon Silahlı Terör Örgütüne bağlı Cuntanın, Türkiye’de ses getirecek eylemler hazırladığına dair ilk işaret bundan 1 yıl önce ortaya çıktı. 3 Şubat’ta Beykoz Kaynarca’da büyük miktarda askeri mühimmat ve patlayıcı madde bulundu. 27 adet TNT kalıbı, 100 gram C4 patlayıcı, fitil, fünye ve adaptör tornavidalarla işaretlenmiş bir ağacın dibine gömülmüştü.

VATANA DERİN İHANET İHBAR MEKTUPLARIYLA ORTAYA ÇIKTI

Bu olayın üzerinden ortalama 25 gün geçtikten sonra Ergenekon savcılarına bir ihbar mektubunun geldiği iddia ediliyor Buna göre bu mühimmat Ergenekon tutuklusu Emekli Albay Levent Göktaş‘a bağlı bir hücreye aitti. Hücrenin Emekli Binbaşı Levent Bektaş, Yarbay Ercan Kireçtepe, Binbaşı Emre Onat, Binbaşı Eren Günay ve Yarbay Mustafa Turan Ecevit’ten oluştuğu ileri iddia edilmekteydi.

POYRAZKÖY CEPHANELİĞİ VE SUİKAST PLANLARI

İddialara göre ihbardan 15 gün sonra, 14 Nisan’da yeni bir ihbar daha geldi. Bu kez hücrenin başındaki kişi olduğu iddia edilen Albay Levent Göktaş‘ın, serbest bırakılmaması durumunda O’na bağlı hücrenin Ergenekon savcılarına suikast yapacağı yazıyordu. Aynı ihbarda Poyrazköy cephaleliği de yer aldı. Bedrettin Dalan‘a ait araziye O’nun bilgisi dahilinde çok sayıda silah ve mühimmat gömüldüğü krokileriyle bildiriliyordu.

TÜRKİYE YERDEN FIŞKIRAN SİLAHLARI GÖRDÜ

Bu ihbarın ardından savcılık harekete geçti ve 21 Nisan 2009 günü Türkiye’yi şaşkına çeviren cephaneliğe ulaşıldı. Yerden fışkırırcasına mühimmat çıkıyordu. 15 dolu 7 boş lav silahı, 450 gr. C4 patlayıcı, 14 el bombası , 45 sis bombası, 7 hakem bombası ve daha pekçok patlayıcı bulundu.

CEPHANELİK BULUNDU, TUTUKLAMALAR BAŞLADI

Mühimmatın ele geçirilmesinin ardından ihbarda Göktaş’ın hücresi olarak bildirilen isimler tek tek gözaltına alındı ve tutuklandı. Tutuklamalardan bir hafta sonra 28 Nisan günü Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ kameralar karşısına geçti. Silahlar TSK’ya ait değil dedi ve boş lav silahlarını gösterdi.

KAFES EYLEM PLANI BEKTAŞ’IN CD’SİNDEN

7 Haziran’da Makine Kimya Endüstrisi silah ve mühimmatların TSK’ya ait olduğu yönünde rapor verdi. Bu raporun ardından operasyonlara devam eden polis Emekli Binbaşı Levent Bektaş‘ın ofisinden bir cd ele geçirildi.

FİLM GÖRÜNÜMLÜ KAOS PLANI

İşte Türkiye’yi kafese alıp, bitirmeyi hedefleyen 2. İhanet planının bu cd’den çıktığı iddia ediliyor. Son derece iyi gizlendiği ve şifrelendiği açıklanan planın bulunduğu cd’nin bir film cdsi olduğu planın da şifreli olarak resimlerin içine gömüldüğü ileri sürülüyor. Plana göre Gayrimüslim vatandaşlar üzerinde uygulanacak silahların bir kısmının da, işte o gün boş denilenler olduğu söyleniyor.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.