T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36225] Soru: Sevgili Sivilay Abla, bizler bütün olumsuzluklara rağmen girişimci ruhunu harekete geçiren vatan evlatlarıyız.

Soru: Sevgili Sivilay Abla, bizler bütün olumsuzluklara rağmen girişimci ruhunu harekete geçiren vatan evlatlarıyız. Bizler Türkiye’yi hak etmiş olduğu “muasır medeniyetler seviyesine” çıkarmayı amaç edinen Türk Genç girişimcileriyiz. Bu süreçte “bakaya”, “yoklama kaçağı” durumuna düşmüş vatan evlatlarıyız. Bizler, bu çok verimli zamanımızda askerlik görevini ifa edememenin burukluğunu da yaşıyoruz. Vatanımız için canını her zaman vermeye hazır Türk Gençleri olarak, Ülkemizin bize en çok ihtiyaç duyduğu alanda hizmet vermemizin Türk Milletinin geleceği açısından çok büyük önem taşıdığına inanmaktayız. Bize yardım edin. (Bedelli Bekleyenler Platformu)

Cevap:
Sevgili Bedelli Bekleyenler Platformu üyeleri, bana ayrı ayrı gönderdiğiniz binlerce aynı mailden sonra derdinizin acil olduğunu anlıyorum. Vatanımız için her zaman canınızı vermeye hazırsınız ama vatanımız için malınızı vermeye hazır değilsiniz. Görünüşe göre oldukça hastasınız. Bence bedelli yerine GATA’dan çürük raporu almaya daha yakınsınız.

Vatan, millet, can, görev, muasır medeniyet. Mektubunuzda bütün anahtar kelimeler var. Kendi kendinize ordunun iştahını kabartıyorsunuz. Bu mektubu okuyan askerlik şubesi başkanı sizin gibi doğuştan asker, kahraman soylu delikanlıları elinden kaçırmayacaktır. Bana mail göndermeye devam ederseniz IP numaralarınızı en yakın askerlik şubesine vereceğimden emin olabilirsiniz.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.