T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36302] Geri içeri tıkalım bu pislikleri

Afla çıktı, eyleme katıldı !

Bir süre önce hastalığı nedeniyle serbest bırakılan Zere tekerlekli sandalye ile eyleme katıldı...



Çeşitli örgüt ve sivil toplum kuruluşlarına mensup bir grup, Adli Tıp Kurumu'nun bazı tutuklu hastalar hakkında verdiği kararları protesto etti. Eyleme bir süre önce hastalığı nedeniyle serbest bırakılan Güler Zere de katıldı. Zere, tekerlekli sandalyede katıldığı eylemde sloganlarla gruba destek verdi.

Barış ve Demokrasi Partisi, Devrimci Hareket, Devrimci Alevi Komitesi, Partizan gibi örgüt ve sivil toplum kuruluşlarına bağlı bir grup, Taksim Meydanı'nda toplanarak yürümeye başladı. Gruba bir süre önce hastalığı nedeniyle tutukluluk hali kaldırılan Güler Zere de katıldı. Adli Tıp Kurumu'nun bazı tutuklu hastalar hakkında verdiği "Cezaevinde kalabilir" raporlarının protesto edildiği eylemde grup, Galatasaray Meydanı'nda bir açıklama yaptı. Açıklamada Bilecik M Tipi Cezaevi'nde tutuklu olan ve hayatını kaybeden Zeki Dökenel'e dikkat çekilerek, cezaevinde kalamayacak derecede hasta olan diğer tutukluların durumlarının dikkate alınması gerektiği belirtildi. Açıklamada Adli Tıp Kurumu'nun verdiği kararlar da eleştirildi. Eylemin ardından Gülay Zere bir minibüse binerek gruptan ayrıldı. Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleşen eylemin ardından grup da dağıldı. (CİHAN)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.