T a r a f s ı z D e ğ i l i z

TÜRKİYE'DE, CUMHURİYETİN YERİNE "YENİ ROMA" İNŞA EDİLİYOR!!!

...:::Kontra Ergenekon:::...


TÜRKİYE’DE, CUMHURİYETİN YERİNE “YENİ ROMA” İNŞA EDİLİYOR!!!

Posted: 13 Nov 2009 07:24 AM PST

ANLAMAYANLARA, UYUYANLARA VE TÜRKİYE’DE NE OLDUĞUNU BİR TÜRLÜ İFADE EDEMEYEN AYDIN, LAFAZAN VE DİĞER TÜM KURUMLARIN DİKKATİNE!... TÜRKİYE’DE, CUMHURİYETİN YERİNE “YENİ ROMA” İNŞA EDİLİYOR!!!

Aşağıdaki metin İranlı bir düşün adamından tanınmış bir araştırmacımıza geldi. O da bir dostu ile paylaştı. Ve metni okumaya başlamadan önce son notu da o ekledi.

- Türkiye’de ŞERİAT DEVLETİ falan kurmayacaklar!..

- Buna zaten kimse teşebbüs dahi edemez.

- Bu büyük bir yalan ve aldatmaca.

- Türkiye’nin ulus devleti olma özelliğini ortadan kaldırıp, İslam’ı da Protestanlaştırarak İstanbul’da, Cumhuriyet rejimi yerine YENİ ROMA’yı inşa ediyorlar.

- ERGENEKON soruşturması, adı, soyadı, yazılı, görsel ve diğer basın yayın araçlarında var edilen tüm haberler tek bir hedefi var, o da CUMHURİYET ve ATATÜRK. Bundan dolayı da direnen TSK ile YARGIYI iyiden iyiye hedef aldılar… Tabii ki ilk önce EKONOMİYİ kontrol altına aldılar. O nu da 2002 yılında tamamladılar!... Aklınız dahil hepsini almaya da devam edecekler!..

Ata Kitap Dünyası’nın notu; Gökbörü Yayınevimizden çıkan, Oyunun Adı KONTRA-ERGENEKON olan kitapta bütün detaylar var.

Ve işte, o yazı…

Ben Türk TV'sinden beyle gördüm ki bir devlet adami beyle deyuridi : AKP isteyür ki  Din Kitabımız Kurani kürtceye çevirsin ve çün kürtlerin çoki Şafeii Sünnileridirler oni Şafeiilike Uykun halde tercüme etsin!!!

Yani AKP bundan sonra daha deyşik Kuran'lar Hanafiler, Maliker, Hambaliler, Şafeiler, Alaviler, Bektaşiler, Fetullahçiler ve... yapacakdır.

Yani şimdiye gibi musulmanlari bir tek kuran birleşdiriridi bunda sonra deyşik cemaetleriçün deyşik , farkli ve ihtilafli Kuranlar olacak ta Türkiye'de bu birleştiren bağida AKP  koparmış ola.

Ben sizden soriyürüm bu işlerun arkasında  hanki planlar yatmıştır ?  AKP bütün Türkiye'ni birleştiren bağlari kiriyür: Tek Dil , Tek Devlet ve Tek Bayraki kırmak isteyenden sonra şimdide Tek Kuran ve Tek İslami'da kırmak isteyur ta Yuanlilarin ve ermenilerin planlarinin önini kesen birleştiren güc kalmiya.

Bakınız ki  AKP Yeni Osmanli adi altında Yeni Bizansçılık Planların yurutiyür:

1-AKP 3 yil önceye gibi kiliseni temir etdi bu kiliselerin çoki hetta Osmanli devranide herabeymiş.

2- Yabancilara mal satmaki azad edenden sonra Ege ve Akdeniz kenarinden yabancilar çokli yer alıb ve Yunan Vakflarına Devr etdiler.

3- İstambulda Balat ve ayri semtlerinde Kilise vakifleri çokli evler ve yerler aldi ta Rum Papazın Ekumenik taniyandan sonra o bölgeleri bir cür Ortodoks Vatikani elam edeler ve yavaş yavaş Bütün İstambuldan müsülmanlari dişari ötüreler nasıl ki Ermeniler biz Azerileri gelib bizim topraklarda yerleşenden sonra dişari ötürdiler ( Şimdiki Ermenistan 100 yıl önce çokunluği azeridi) ve..

4- AKP ikinci Bizansın teşkilin rahat lamakiçün vakıflar yasasın da kabul etdi.

5- Şimdi de ruhban okulun açmaki kabul etmek isteyür.v

Bence Türkiye'nin din adamlarinin da hessasiyetlerini bu gedişlere çekmek lazimdir çün AKP şimdiye gibi İslami bir maska gibi kullanmışidi ama şimdi daha o maska düşmüşdır ve onun altından İkinci Bizansçılar Çıkmışdır.

Sizi yeniden ekranlarda görene gibi saykilarla: Arif

Gine Saykılarmla size ve bütün Türk vetenseverlerine

http://atakitapdunyasi.tr.cx

You are subscribed to email updates from ...:::Kontra Ergenekon:::...

Email delivery powered by Google




--
Facebook

http://atakitapdunyasi.tr.cx

Google Grup

http://groups.google.com.tr/group/internetmedya

kontraergenekon

http://kontraergenekon.tr.cx

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.