T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36752] Derin Devlet bu sefer tam kuyruğundan yakalandı


Oda TV, ilk kez Star Gazetesi'nin ortaya çıkardığı Bülent Arınç'a suikast haberinin yalan olduğunu, orada yakalanan iki kişinin Albay ve Binbaşı olmadıklarını, o iki kişinin biri emekli TSK mensubu diğerinin ise sivil şahıs olduğunu yazdı.

- Bu iddia külliyen yalan. Savcı Mustafa Bilgin'in bizzat kimliklerini öğrendiği kişiler, Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığının İllerdeki Yapılanması olan Seferberlik Tetkik Bölge Başkanlığında görevli İstihkam Binbaşı İbrahim GÖZE ve Topçu Albay Erkan Yılmaz Büyükköprü. Zaten bu iddianın yalanlığı, kamera görüntülerinden de gözüktüğü üzere bölgeye Merkez Komutanlığı'ndan askerler gelmesi. Bir emekli ve sivil için oraya neden o kadar asker gelsin? Ya da bunlar muvazzaf değilse Genelkurmay Seferberlik Tetkik Bölge Başkanı Albay Yusuf AKAL neden gecenin bir vakti apar topar oraya gelsin?

:: Oda TV'nin 8 madde halinde sıraladığı ve alayı yalan olan dezenformasyonlarından birisi de Arınç'ın bu basit olayı Bakanlar Kurulu'nda anlattığı ve bakanların da geçmiş olsun dedikleri.

- Oysa olay Bakanlar Kurulu'nda bomba etkisi yaptı. Cemil Çiçek gibi Oda TV'nin çok sevdikleri ismin bile Bakanlar Kurulu sonrası söyledikleri ve yüzüne yansıyan gerilim bunun kanıtı.

Peki Oda TV, alenen bu yalanları neden yazıyor?

Oda TV'nin itibarını ayaklar altına alarak, bile bile yalan yazması gösteriyor ki;
Derin Devlet bu sefer tam kuyruğundan yakalandı. Çaresizlik içinde yapılan maddi hatalarla dolu, çarpıtma ve yalan içeren bir haber bu. Derin Devletin tam kalbi, Seferberlik Tetkik Kurulu'nun bu yakalanışı, Oda TV'yi paniğe sokmuş.

Bu çok ama çok önemli bir durum, ve acınacak bir tablo…


Aktifhaber


--
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.
Türkiye, eğer Türkiye'nin omurgasını çökerten, elini kolunu bağlayan, tarihî yürüyüşünü sona erdiren ve sadece laik küresel sistemin çıkarlarını korumaktan başka hiçbir iş yapmayan bu hastalıklı, marazî, şirret, ilkel çetelenme yapılanmasını çökertemezse, tasfiye edemezse, Türkiye tasfiye edilmiş olacak. Leş kargaları kapıda bekliyor...
-------------------------------------
http://dava-vatan.blogspot.com/

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.