T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36841] KATILIM

DOĞRU YOL PARTİSİ
GENEL MERKEZİ
 
DYP'YE KATILIMLAR SÜRÜYOR

(E) Milletvekili Rıfat Yüzbaşıoğlu, (E) Bakanlık Müşaviri Cengiz Toksarı, (E) Sendikacı Kenan Yavuz ve bir grup sempatizan törenle Doğru Yol Partisi’ne katıldı. Katılım törenine Genel Başkan’ın yanı sıra, Genel Merkez yöneticileri, Ankara İl Başkanı Turgut Lenk ve tüm Ankara İl yönetimi de katıldı.

   

Genel Merkezde yapılan katılım töreninde Genel Başkan Çetin Özaçıkgöz ; Şu anda hizmet verdikleri Doğru Yol Partisi’nin, 1983’de kurulan Doğru Yol Partisi’nin orijinali olduğunu, Demokrat Parti ve Adalet Partisi’nin gerçek misyonunu taşıdığını, Sayın Demirel’in Cumhurbaşkanı seçilişinden sonra partinin bu misyonu taşıyamayanlarca yönetildiği için giderek oy kaybettiğini, ancak umutsuzluğa kapılmaya gerek olmadığını, 2009 yılını muhalefet partisi olarak uğurlandığını ancak olası bir erken seçim neticesinde 2010 yılını iktidar olarak uğurlayacağını söyleyerek, 2010 yılının en geç Subat ayı sonuna kadar teşkilatların tamamlanarak seçime girme hakkının elde edildiğinin ilan edileceğini sözlerine ekledi.
19.Dönem Niğde Milletvekili, merkezi Newyork’ta bulunan Dünya Türkleri Konseyi Türkiye Koordinatöre ve TBMM Dünya Türkleri Konseyi Destek Grup Başkanı olan Rıfat Yüzbaşıoğlu’da katılım töreninde “Türkiye bugün tarihinin en zor dönemlerini yaşamaktadır. Türk Halkı gerek ekonomik ve gerekse sosyal-kültürel yönden bu güne kadar yaşamadığı şekilde çok zor günler geçirmektedir. Öyle ki halk, ekonomik özgürlüğünü tamamen kaybetmek üzereyken, İstiklal Savaşını kazanmış olan bu Aziz millet, “milli benliği” dahi sorgulamaktadır. DYP kurulduğundan bu yana Türk Milleti Misak-ı Milli içinde yaşayan bütün fertlerine siyasi flama farkı gözetmeksizin inançla sahip çıkan merkez partidir. Kısacası mutluluğun reçetesi DYP’dir” dedi.
(E) Bakanlık Müşaviri Cengiz Toksarı’da : “Etnik kökenlere, dil, din, ırk ayrımı yapmadan hizmet veren tek parti olduğu için Doğru Yol Partisi’ne katıldım. DYP’nin hoş görüyle, empatiyle, herkese eşit mesafede yaklaşarak toplumsal barışı sağlayacağına inanıyorum. Aksi durumda kutuplaşmalar oluyor.Dini inanç ve milliyetçiliğin hiçbir partinin tekelinde olmaması gerekmektedir. Hatta mümkünse bu konuda yasal düzenleme yapılmalıdır. Bu bakımdan DYP, iktidarın tek alternatifidir” dedi.
(E) Sendikacı Kenan Yavuz’da : “Kurtuluş DYP’dedir. Evvelce de DYP ile olmuştur. Geçmiş, geleceğin karinesidir. Genel Başkanımızın DYP’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Genel Başkan’ın ve partimizin söylemlerinin ulusal kanallarda yayınlanmaya başlamasından sonra, çok büyük bir ivme ile büyüyeceğimize inanıyorum. İnanmak başarmanın yarısıdır. Her partinin kuruluşunda ve büyümesinde zorluklarla karşılaşılacaktır. Ancak görüyorum ki, burada zor olan geride kalmıştır. Teşkilatlanmanın yarısı tamamlanmıştır” dedi.

 

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.