T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36853] Kılıçdaroğlu bang bang - Nazlı Ilıcak(Sabah)

O belgeyi Kılıçdaroğlu'na kim pas etti

Sabah Gazetesi Yazarı Nazlı Ilıcak, Kemal Kılıçdaroğlu'nun belge fiyaskosunun Twitter'a yansımasını yazdı. İşte Twitter'da Kılıçdaroğlu muhabbeti

Her güncel haber gibi, Kemal Kılıçdaroğlu da twitter'a düştü. Ben, Erzurum Başsavcısı'nın, Kılıçdaroğlu'nu yalanlayan açıklamasıyla ilgili bilgi verdim. Cüneyt Özdemir, "bloklama" anlamında, "Kılıçdaroğlu bang bang" diye yazdı. Bazı arkadaşlar, savcının ikinci açıklamasını duymadıkları için, sabah saatlerinde Kılıçdaroğlu'nun iki belgeyi karşılaştırmasında kalmışlardı ve bana "Neden bang bang?" diye soruyorlardı. Kendilerine, "Erzurum Başsavcısı Sinan Kuş'un ikinci açıklamasını dinleyin" cevabını verdim. Araştırmacı gazeteci olmak kadar, araştırmacı politikacı olmak da zor iştir. Olayın üzerine hemen atlamayacaksınız; önce, "Bu mümkün mü?" diye bakacaksınız, "Mantıklı mı... Olabilir mi?.." Peşin hükümlü değilseniz, zaten daha işin başında Ağır Ceza Mahkemesi hâkiminin, kanunlara aykırılık teşkil edecek böyle bir hükmü vermeyeceğini anlarsınız. Çünkü, bir yargıç, niçin kendi aleyhine kullanılacak bir delili, Merkez Komutanlığı'na göndersin? Üstelik faksla ve umuma açık bir şekilde. Haydi, diyelim ki peşin hükümlüsünüz ya da kolayca kandırılabilecek kadar safsınız. Gene de, her iki tarafı dinleyeceksiniz ve ancak bütün veriler tamamlanınca hadiseyi patlatacaksınız. Kılıçdaroğlu ise, sadece Erzincan Merkez Komutanlığı'ndaki bir yetkilinin kendisine verdiği belgeye itibar etmiş. Bu durumda çok önemli bir soru sormak ihtiyacını duyuyoruz: "Merkez Komutanlığı'ndan belgeyi, kim Kılıçdaroğlu'na pas etti?"
Unutmayalım ki soruşturma, Erzincan'daki Çatalarmut baraj gölünde ele geçirilen silâh ve mühimmatla ilgiliydi.

NAZLI ILICAK- SABAH

 



--
Dr. Tarık Ziya

Toplumsal Onarım ve Siyasal Rehabilitasyon

Ana Bilim Dalı Başkanı Yardımcısı

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.