T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36916] BASIN ACIKLAMASI

DOĞRU YOL PARTİSİ
GENEL MERKEZİ
 

Genel Başkan Çetin Özaçıkgöz ve bazı Genel Başkan Yardımcıları, Ankara İl Başkanı Turgut Lenk ve İl Yönetimini DYP Ankara İl Başkanlığı’nda ziyaret etti.

Ziyarette Genel Başkan Çetin Özaçıkgöz : “İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine partiye verdikleri destek, inanç ve duydukları heyecan için teşekkür ederim.Partimizin Ankara İl Başkanlığı, başkentimizin il başkanlığı olduğu için çok önemlidir. İzmir ve  İstanbul il örgütlerinin de aynı zamanlarda faaliyete geçmesi ile partimizin bu büyük 3 ilde teşkilatlanması nedeniyle daha da büyük bir güç ve ivme kazanacağız. Bunlar teşkilatımızdaki güçlü ve hızlı çalışmalara daha da büyük güç ve hız verecektir. Böylelikle umduğumuz “erken seçime” partimiz gerekli ve yeterli hazırlıkları sağlayarak ulaşacaktır. Ankara İl teşkilatı, ilçe teşkilatlanmasının yarısını tamamladı. Aynen İzmir ve İstanbul gibi tüm ilçe ve belde teşkilatlarını da en kısa sürede tamamlayacağına inancım tamdır. Sayın Başkan ve Yönetimin hızlı çalışmaları bunu gösteriyor.

Doğru Yol Partisi’nin misyon ve vizyonu 1950’lerden bu yana sapmadan gelmiştir. Bu misyon ve vizyonun bizlerce de sahiplenerek yürütüleceği, gerekli yerlere getirileceğinden asla şüphem yoktur. Kimsenin de şüphesi olmasın” dedi.

Ankara İl Başkanı Turgut Lenk’de : “Doğru Yol Partisi çatısı altında bulunmaktan son derece mutlu olduklarını, il yönetimi ile birlikte başkent ekibi olarak partiye büyük bir ivme ve hız kazandıracaklarından bahisle Doğru Yol Partisi’nin ülkenin gerçek sahibi olduğunu ve ülke sorunlarını çözebilecek tek parti olduğunu ve aynı zamanda iktidara en yakın parti olduğunu söyleyerek partimizin şu an için dağılmış, küstürülmüş gönüldaşlarının tekrar partimize getirilmesinin en büyük hedefleri olduğunu, bu sürecinde son zamanlardaki Genel Merkezde yapılan katılımlardan da anlaşılacağı üzere başlamış olduğunu” ifade etti.

 

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.