gafletten uyanmak zamanıdır

Değerli Arkadaşlar,
 
Ekteki haberi dikkatle okuyunuz. ABD nin Irak ve Afganistan'da kullandığı silahların üstlerinde İncilden şifreler yerleştirilmiş. Haber ABC TV de verildi ve Joseph Rhee, Tahman Bradley ve Bradley Ross tarafından hazırlandı. Aşağıdaki bağlantıdan haberi izleyebilirsiniz.
Özetle, spiker Barack Obama'nın müslüman Türkiye'ye yaptığı ziyaretin birinci gününde OBAMA'nın ABD nin İslam'la kavgası olmadığını ve asla olmayacağını söyleyerek başlıyor. Spiker bunun karşıtı bir haberin ortaya çıktığını belirtiyor. Haberden bu şifrelerle ilgili kısımları sizin için çevirdim.
 
Brian Ross: ABD nin ordularına yayınladığı bir Genel Emir de
1 no lu madde: Herhangi bir din, dinsel ibadet, inançın baskılanması ve teşvik edilmesi kesinlikle yasaktır.
yazılmaktadır.
Fakat ABD ordusunun en büyük silah tedarikçilerinden TRIJICON bu emirlere karşı üretim yapmaktadır. Bazı ABD askerleri kendilerini Jesus Tüfekleri olarak isimlendiriyor. Bunun nedeni taşıdıkları silahların yanında yazılan şu yazıdır. JN 8:12
Bu İncil'de bulunan JOHN 8:12 (Yuhanna İncili) da mevcut. 'Ben Dünyanın ışığıyım diyerek, İsa onlara seslendi'
Binlerce asker üyesi bulunan  'Military Religous Freedom Foundation' (Askeri Dinsel Özgürlük Örgütü) başkanı Sayın Mikael Weinstein bunu çağdışı bulduğunu ve askerlerin binlercesinin buna karşı olduğunu ve tehlikede olduklarını, korktuklarını söylüyor. Afganistan ve Irak'ta ki mücahitlerin ve TAliban'ın  onları Jesus Riffles-Tanrı İsa Tüfekleri olarak görmektedir. Diğer bir silahta (gece görüş ve termal kameralar) 2COR 4:6 yazmaktadır. (Corinthians) 'Tanrı'nın zaferi Jesus İsa'nın yüzündedir' Bu uzun namlulu silahlar Michigan'da Trijicon şirketince üretilmektedir ve bu şirket milyarlarca dolarlık anlaşma yapmıştır. Glyn Blindon şirketin kurucusu bu uygulamayı yıllar önce başlatmıştır. Şirketin sözcüsü İncil'den kodlar koymanın yasalara aykırı olmadığını ve yanlış bir uygulama olmadığını savunmuştur. Irak'ta ordu din görevlisi olaral çalışmış olan MG William Nash (Rahip) bu konuda şunları söylüyor:
Orduda isteyen askerlere İncil, tevrat ve hatta Kuran verilmektedir. Bununla ilgili bir problem yok. Ancak problem askeri silahların bu şekilde etiketlenmesidir. Bu bizim tanrımız onların tanrısına karşı gibi bir görünüm vermektedir. Şirketler bu yazıları silmelidir ve yapmazlarsa cezalandırılmalıdır.
 
Pentagon ve Deniz Kuvvetleri haberciler kendileriyle temas kurmadan önce bu konunun farkına varmadıklarını belirtmişlerdir.  Şirketin Web Sitesinde bile bu kodlar net olarak görülebilmektedir.
Görüntülerde İncil yazan tank namluları ve ordunun kullandığı binaların duvarların daki Hristiyan figürleri eleştirilmektedir. Binlerce Afgan dilinde İncil basılarak Afganistanda sivillere dağıtıldığı vurgulanmaktadır.
Belgesel yapımcısı Brian Hughes şöyle demektedir:
Bu İnciller doğrudan Afgan sivillere yönelik basıldı ve dağıtıldı. Askerler için değildi. Bu sınırlarımızın dışında 1 No'lu Genel Emire uygun değildir.
ABD ordusu vaizlerinden LTC Gary Hensley askerlere vaazında kışkırtıcı bir şekilde şöyle demektedir:
Biz özel kuvvetlerin askerleriyiz ve temelde insan avlarız. Biz İsanın topluluğuyuz-insanlarıyız.  Biz de aynı şeyi Hristiyanlar için yaparız. Onları Jesus için avlarız. Böylece Cenneti hediye olarak alırız. Bizim yaptığımız budur. işimiz bu.
 
Sayın Mikael Weinstein şöyle eklemede bulunuyor. Biz üzerlerinde İncil kodları bulunan bu silahlarla Iraklı ve Afganlılara da eğitim veriyoruz. Bunun dostça olduğunu düşünebilir misiniz?
 
 

U.S. Military Weapons Inscribed With Secret 'Jesus' Bible Codes

Pentagon Supplier for Rifle Sights Says It Has 'Always' Added New Testament References

By JOSEPH RHEE, TAHMAN BRADLEY and BRIAN ROSS

 

Coded references to New Testament Bible passages about Jesus Christ are inscribed on high-powered rifle sights provided to the U.S. military by a Michigan company, an ABC News investigation has found.

Brian Ross looks at the biblical verses written on firearms.

More Photos

The sights are used by U.S. troops in Iraq and Afghanistan and in the training of Iraqi and Afghan soldiers. The maker of the sights, Trijicon, has a $660 million multi-year contract to provide up to 800,000 sights to the Marine Corps, and additional contracts to provide sights to the U.S. Army.

U.S. military rules specifically prohibit the proselytizing of any religion in Iraq or Afghanistan and were drawn up in order to prevent criticism that the U.S. was embarked on a religious "Crusade" in its war against al Qaeda and Iraqi insurgents.

 

 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.