T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber] "Ben Kılıçdaroğlu'nu Seviyorum" Diyen Küçük Çocuk Mersin İçel Burak CANLI

"BEN KILIÇDAROĞLU’NU SEVİYORUM” DİYEN KÜÇÜK ÇOCUK

 

İnternet âleminde yayınlanmak için sıraya girmiş o kadar çok yazım bulunmakta olmasına rağmen ben gene de diğerleri yayına girmeden yaşadığımı, gördüğümü yazmaya devam ediyorum.

 

Bu sabah hafta sonu olmasına rağmen evden işe gitmek üzere yola çıkmıştım ki, henüz anaokuluna gitmekte olan küçük bir çocuk ayağında kendisinden üç kat daha büyük terliklerle bana doğru koşturarak “ben Kılıçdaroğlu’nu seviyorum” diye bağırdı.

 

Şaşırdım. Bilemezsiniz. Çünkü ben daha önce her hangi bir lidere karşı böyle bir konuşma görmedim. Hele ki henüz anaokuluna gitmekte olan küçük bir çocuktan!

 

Kusura bakmayın ama ben buradan en yüksek tepeye çıkıp Kılıçdaroğlu kötü adamdır desem dahi nafile. Evet. Ben bir solcu değilim. Ve hatta Solculardan nefret ettiğimi yazan bir mazi yapısına sahipken!

 

Sevgili İktidar. Vurdun. Sen vurdukça korkuttun. Vurdukça kendinden nefret ettirmeye başladın. Sayen de İslam’dan büyük kitleler soğudu. Evet. Soğudu. İslam’daki hoş görü yerine başka inanışlarda bulunan vur kır tekniklerini kullandın.

 

Sırf ve sadece bu konu içinde ayrı bir yazıyı kaleme alacağım. Sen kaybettin. Evet. Kaybettin. Sen kaybederken biz muhafazakârlara ve biz sağcılara da kaybettirdin.

 

Sağcılar kaybetti. Gelecek Kılıçdaraoğlu ve ekibi tarafından çizilecek. Aşırı Sağ kaybetti. Çünkü dediğim gibi sen korkuttun. Yaraladın. İslam Kültürüyle yetişen kardeşlerimizin bizden uzaklaşmalarını sağladın. Onlara hep bağırdın. Çağırdın.

 

Sevmek yerine, hoş görmek yerine kırıcı olmayı yeğlemenin hiçbir izahı yoktur. Ezilen rollerindeydin. Hadi oradan. Sen ezensin. Sen Alimallah baş, baş üstünde bırakmayanlardansın.

 

Ben de küçük Çocuğa güldüm. Bizde seni çok seviyoruz dedim. Evet. Bizde seni çok seviyoruz. Sonra yola devam ettim. Henüz anaokuluna giden ve ayağında kendisinden üç kat daha büyük terlik bulunan çocuk tekrar arkamdan bana doğru koşmaya başladı. Bu sefer de ağabey, ağabey deyip. Sende seviyor musun Kılıçdaroğlu’nu diye sordu.

 

Ben ve yanımda ki aziz dostum güldük. İçimden 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Mersin Toros’lardan Belediye Başkan Adayı olduğumu ve benim DP’li olduğumu düşündüm. Seviyorum diyemezdim. Evet. Çünkü ben DP’liydim.

 

Boş ver dedim. Evet. Ben bir DP’liydim. Ama boş ver dedim. Yanımda ki aziz dostumla evet dedik. Seni de Kılıçdaroğlu’nu da çok seviyoruz dedik.

 

Hayat bir deneme bir yanılmadır. Sevgili ve Sayın Kılıçdaroğlu sen git Başbakan sen git İktidar ol. Ben de ilk fırsatta sana yumurta atan adam. Bakalım seni sevmemiz doğru mu olmuş yanlış mı? Mersin İçel Burak CANLI

 

Not: Makale yazısı gerekli ikazlar neticesinde sonradan yumuşatılmış bulunmaktadır. Siz yumuşatılmadan olduğu gibi algılayın.

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.